Fans’ Man of the Match ο Ντόουγκλας

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Μαρσέιγ
Fans’ Man of the Match ο Ντόουγκλας

στο γήπεδο της Τούμπας για τη φάση των 8 του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στη Μαρσέιγ. Ανάγκασε τους Γάλλους να έχουν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά του έλειψε το γκολ και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές θέσεις, ξεκινώντας ως επιτελικός και στη συνέχεια έπαιξε πιο πίσω κι ήταν εξαιρετικός.

Κυριάρχησε σε άμυνα κι επίθεση, έδωσε αμέτρητες μάχες τις οποίες κέρδισε στο σύνολό τους, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, είχε πάθος ενώ είδα τον Μανταντά να του στερεί το γκολ σε ένα εξαιρετικό σουτ που έκανε λίγο πριν το φινάλε.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match o Brazileiro μονομάχησε με τον Αντρέ Βιεϊρίνια . Ο Leader ήταν απολαυστικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, έδωσε ότι είχε στο γήπεδο, πριν αποχωρήσει λόγω τραυματισμού.

Ο Ντόουγκλας τελικά για λίγες ψήφους ήταν αυτός που πήρε το βραβείο, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λευτέρης Λύρατζης , ο οποίος έκανε μία ακόμα μεστή εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη...