Η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα!

Στον πρώτο αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του Conference League, ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Δουβλίνο από την Μποέμιαν ...
Η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε τονίσει εδώ και μέρες τις δυσκολίες των αναμετρήσεων στα καλοκαιρινά προκριματικά και τις παγίδες που κρύβουν. Ο ΠΑΟΚ έπεσε σε μία τέτοια, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά το γκολ του Ολιβέιρα στο 77′ περιόρισε τη ζημιά κι έδωσε την δυνατότητα στον Δικέφαλο να πάει με καλύτερες προϋποθέσεις στη ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη Πέμπτη (12.08).

Η αναμέτρηση στο Aviva Stadium ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αιφνιδιάσει και να σπαταλά μεγάλη διπλή ευκαιρία μόλις στο 2′ με τους Ολιβέιρα και Α.Ζίβκοβιτς .Οι γηπεδούχοι σταδιακά ισορρόπησαν και άρχισαν να φτάνουν προς την εστία του Πασχαλάκη . Στο 23΄κατάφεραν μάλιστα να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Κέλι μπήκε από αριστερά, γύρισε στον Κουτ κι αυτός νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0.Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Καγκάβα και Ελ Καντουρί , η Μποέμιανς είχαν ένα καλό σουτ με τον Ντόουσον, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καλό για τον Δικέφαλο. Οι Καγκάβα και Εσίτι σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία και οι γηπεδούχοι με ένα τυχερό σουτ του Κουτ στο 52', το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, πήρε προβάδισμα δύο γκολ.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε τις κινήσεις του από τον πάγκο και μεταμόρφωσε την επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, με τους Κούρτιτς , Μπίσεσβαρ και Τζόλη να δίνουν πνοή στην ομάδα.Βιεϊρίνια , Μπίσεσβαρ , Ολιβέιρα και Τζόλης δεν βρήκαν στόχο, με τον Τάλμποντ να είναι εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του, εκτός από τη φάση του 77ου λεπτού.

Ο Σβαμπ έκανε μία εξαιρετική σέντρα από αριστερά, ο Ολιβέιρα με άψογη κεφαλία πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ του με τον ΠΑΟΚ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.Μάλιστα ο Πορτογάλος φορ θα μπορούσε να σκοράρει και δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο Τάλμποντ σταμάτησε την προσπάθειά του, όπως έκανε και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε κεραυνό του Σφιντέρσκι μέσα από τη μικρή περιοχή.Το τελικό 2-1 δίνει προβάδισμα στην ιρλανδική ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη της Τούμπας και τον κόσμο στο πλευρό του θα ψάξει την ανατροπή που θα φέρει την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:Μποέμιανς (Κιθ Λονγκ): Τάλμποτ, Λίονς, Μπρέσλιν, Κόρνγουολ, Κ. Κέλι, Κουτ (87' Γοόρντ), Μπαρτ, Τζ. Κέλι, Μπάκλεϊ, Τιέρνι, Ντιβόι (76' Λίβινγκστον).ΠΑΟΚ ( Ραζβάν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Εσίτι (63' Κούρτιτς ), Σβαμπ , Α.Ζίβκοβιτς (69' Μουργκ ), Καγκάβα (63' Μπίσεσβαρ ), Ελ Καντουρί (63' Τζόλης ), Ολιβέιρα .

....................................

Τέλος

91ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι να σουτάρει από κοντά και ο Τάλμποτ να αποκρούει! Νωρίτερα υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι στον Μπίσεσβαρ!

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

82ο λεπτό: Σφιντέρσκι στη θέση του Ολιβέιρα

77ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ολιβέιρα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σβαμπ

69ο λεπτό: Μουργκ στη θέση του Ζϊβκοβιτς

66ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπρέσλιν για καθυστέρηση

63ο λεπτό: Μπήκαν Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Τζόλης στις θέσεις των Εσίτι, Καγκάβα, Ελ Καντουρί

62ο λεπτό: Κίτρινη στον Ολιβέιρα

57ο λεπτό: Ο Τάλμποτ σταματάει το δυνατό σουτ του Ολιβέιρα από πλάγια θέση

54ο λεπτό: Σουτ του Βιεϊρίνια, σε κόρνερ ο Τάλμποτ

52ο λεπτό: 2-0 ο Κουτ. Ένα σουτ από τα 25 μέτρα που αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη!

47ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία με τον Τάλμποτ να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Εσίτι 

Ξεκίνησε η επανάληψη με τους γηπεδούχους στη σέντρα. Χωρίς αλλαγή ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο

45ο λεπτό: Συρτή σέντρα του Βιεϊρίνια, δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε ο Καγκάβα

43ο λεπτό: Ευκαιρία για την Μποέμιαν, ευτυχώς το σουτ του Ντεβόι πέρασε άουτ!

34ο λεπτό: Καλό σουτ του Ροντρίγκο, απομάκρυνε δύσκολα ο Τάλμποτ.

33ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Ελ Καντουρί να προσπαθεί από πλάγια θέση να αποφύγει τον Τάλμποτ, αλλά η μπάλα να μην περνάει

31ο λεπτό: Σουτ του Ελ Καντουρί, άουτ η μπάλα

23ο λεπτό: Στιγμή ολιγωρίας και 1-0 η Μποέμιανς με τον Κουτ

20ό λεπτό: Ο Ολιβέιρα κάνει κακό κοντρόλ και χάνει την ευκαιρία να απειλήσει

5ο λεπτό: Κεφαλιά του Βαρέλα μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, άουτ η μπάλα

To παιχνίδι ξεκίνησε

Οι συνθέσεις:

Μποέμιαν: Τάλμποτ, Λάιονς, Κόρνγουολ (82' Φίνερτι), Κ. Κέλι, Μπρέσλιν, Ντιβόι (75' Λέβινγκστον), Μπάκλεϊ, Τιέρνι, Κουτ, Μπαρτ, Τζ. Κέλι. Αναπληρωματικοί:  Μακ Γκίνες, Μινόγκ, Φίνερτι, Φίλι, Γκρέχαν, Γουίλσον, Λέβινγκστον, Ντόραν, Γουόρντ, Μιούλινς, Μαχόν, Μαλόν

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Εσίτι (63' Κούρτιτς), Ελ Καντουρί (63' Τζόλης), Καγκάβα (63' Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (69' Μουργκ), Ολιβέιρα (82' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί:  Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Μουργκ, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τέιλορ, Περέιρα, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Κούτσιας

..................................

Το pregame της αναμέτρησης

20:00 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Και η σύνθεση των Ιρλανδών

20:55 Πασχαλάκης - Ζίβκοβιτς ξεκίνησαν ζέσταμα, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες μας

Διαβάστε ακόμη...