Fans’ Man of the Match ο Ντόουγκλας

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στη Γρανάδα στο Estadio de los Carmenes για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.
Fans’ Man of the Match ο Ντόουγκλας

Ένα ακόμα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, ένα ακόμα παιχνίδι που δεν κατάφερε να κερδίσει ο Δικέφαλος. Κόντρα στην ισχυρή και ποιοτική Γρανάδα έπαιξε καλά, δεν κινδύνευσε αμυντικά και είχε ευκαιρίες για να φύγει με το τρίποντο.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο μέσος του Δικεφάλου έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, πήρε φανέλα βασικού από τον Φερέιρα στη Γρανάδα και ήταν απολαυστικός.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του παιχνιδιού ο Βραζιλιάνος συγκέντρωσε το 46,86% των ψήφων και κέρδισε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Ίνγκι Ίνγκασον , που πέρα από την άψογη αμυντική εμφάνιση έκανε πολλά πράγματα και στην επίθεση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Στέφαν Σβαμπ , που μαζί με τον Αουγκούστο κυριάρχησαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε ακόμη...