Ώρα τελικού για τις Γυναίκες!

Ο τίτλος του πρωταθλητή της Α' κατηγορίας των Γυναικών στο ποδόσφαιρο κρίνεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει τις Αβάντες Χαλκίδας ...
Ώρα τελικού για τις Γυναίκες!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ στο youtube.

O ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον Α' όμιλο, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς σε 10 ματς, έχοντας το απόλυτο νικών (10/10), σημειώνοντας 69 τέρματα ενώ δέχτηκε μόλις 2!

Η ομάδα της Χαλκίδας σε 10 παιχνίδια μέτρησε 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, με τέρματα 20-8. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα και αυτό δεν είναι άλλο από τον ΠΑΟΚ, που για μια ακόμη χρονιά εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και οδεύει ολοταχώς για το 16ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Ο Πέριτσα Κρστιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και όλοι γύρω από την ομάδα είναι αισιόδοξοι πως η κούπα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η Δήμητρα Καραπέτσα μιλώντας για τον αγώνα με την ομάδα της Χαλκίδας τόνισε: "Σίγουρα φέτος είναι κάτι πιο δύσκολο γιατί είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ, ωστόσο πάμε για τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο τελικός μας στόχος."

Από πλευράς του ο βοηθός του Κρστιτς, Γιώργος Αποστολίδης επεσήμανε: "Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ο τελικός είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Πάμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Δεν υποτιμάμε ποτέ τον αντίπαλο, τον σεβόμαστε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να φέρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε! Οι μέρες της προετοιμασίας για τον τελικό είναι οκ με βάση το πρόγραμμα, διότι το γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι θα παίξουμε την Κυριακή 13/6, οπότε νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι".

Όσο για τον αντίπαλο σχολίασε: "Ήδη έχουμε δει παιχνίδια της αντιπάλου ομάδας, γνωρίζουμε κάποια πράγματα, μελετήσαμε ακόμη περισσότερο τις τελευταίες αυτές μέρες και νομίζω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι"

Για τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ένα μεγάλο στάδιο, ανέφερε: "Η αλήθεια είναι ότι όταν πηγαίνεις σε ένα γήπεδο το οποίο είναι μεγαλύτερων διαστάσεων, θα πρέπει να υπάρχει κάποια προσαρμογή, εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατόν για να προετοιμάσουμε τα κορίτσια ώστε να προσαρμοστούν στις συνθήκες του παιχνιδιού και νομίζω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα"

Τέλος η Miljana Smiljkovic μιλώντας για τον τελικό είπε: "Η ομάδα είναι φορμαρισμένη. Δουλεύουμε σκληρά. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φέτος. Θέλουμε να δείξουμε ξανά την ποιότητά μας. Θα ήθελα αν γίνεται να δώσουν το παρόν οι φίλοι της ομάδας, όπως σε κάθε παιχνίδι. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας στο γήπεδο και με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια τους μας κάνουν καλύτερες".

Στον "μικρό τελικό" η Αγία Παρασκευή θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ στην μάχη της τρίτης θέσης, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 17:00.

  

Διαβάστε ακόμη...