A+ A A-

Η εκδίκαση για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν κατά την εκδίκαση στο πειθαρχικό της Super league, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ...

Η εκδίκαση ολοκληρώθηκε.
15:50
 
Κατά πάσα πιθανότητα, η απόφαση από Τετάρτη και μετά.
15:49
 
Οι ομάδες ζήτησαν 48 ώρες από την στιγμή που θα απαντήσει ο διαιτητής, για να υποβάλλουν υπομνήματα.
15:47
 
Συνεπώς εντός 48 ωρών θα του ζητηθεί να τοποθετηθεί εγγράφως επί της ενστάσεως.
15:46
Και στο δεύτερο mail γράφει: Δεν μπορώ να δηλώσω με απόλυτη βεβαιοτητα ότι θα μπορώ και μετά την Τετάρτη λόγω του οικογενειακού προβλήματος».
15:45
 
Ο Κομίνης δηλώνει ότι δυστυχώς ως την Τετάρτη δεν είναι εφικτή η παρουσία του εξ αιτίας σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.
15:45
 
Τον κάλεσε να εμφανιστεί την Δευτέρα και ο διαιτητής απάντησε με δύο mail...
15:44
 
Κάλεσαν εκ νέου τον Κομίνη σε ένα από τα διαλείμματα!
15:44
 
Λάμπρος Μπίρδας (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Για τον Σαββίδη δεν υπάρχει απειλή, δεν υπάρχει πρόκληση τρόμου και ανησυχίας. Δεν προκύπτει το άρθρο 19, ούτε για τον Σαββίδη ούτε για τον Μίχελ.
15:43
 
Τον λόγο θα πάρει ο Λάμπρος Μπίρδας, επίσης δικηγόρος του ΠΑΟΚ...
15:38
 
Λάκης Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Είναι δεδομένα ότι η διακοπή του αγώνα οφείλεται στην μη κάθοδο της ΑΕΚ, που είναι η υπαίτια.
15:35
 
Λάκης Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Πώς αποδεικνύεται ο φόβος και ο τρόμος των παικτών της ΑΕΚ; Αφού δεν ενοχλούνται από κανέναν. Από που προέρχεται ο φόβος και ο τρόμος, από την εμφάνιση ενός πιστολιού, λες και ο κ. Σαββιδης είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει;
15:31
 
Λάκης Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Και χρονικά πόσο διαρκεί αυτός ο φόβος και ο τρόμος; Αφού μετά από μιάμιση ώρα τους ζητάνε να βγουν στο γήπεδο.
15:28
 
Λάκης Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Ο φόβος και ο τρόμος είναι κατά δήλωση της ΑΕΚ. Ο διαιτητής του αγώνα δεν τον διαπιστώνει. Ο φόβος και ο τρόμος και η ανασφάλεια, είναι διαπιστωμένη από τον διαιτητή; Όχι, διαπιστώνεται ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια.
15:27
 
Σειρά έχει ο έτερος νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης.
15:25
 
Αχίλλεας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Υπήρξε μεθόδευση. Αυτό ακριβώς έγινε. Είδα την άνεση με την οποία κινούνταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και στα πρόσωπά τους δεν υπήρχε κανένας φόβος.
15:21
 
Αχίλλεας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Ο Βράνιες λέει ότι είδε το όπλο ενώ στην πραγματικότητα κάθεται και γελάει με τον Πρίγιοβιτς. Ο Κονέ λέει ότι περίμεναν αν θα μετρήσει το γκολ για να βγούνε.
15:19
 
Αχίλλεας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Η παρουσία Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο δεν κρατάει πάνω 3 λεπτά. Το όπλο δεν το είδε κανένας.
15:18
 
Αχίλλεας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Δεν καταλάβει ότι είχε το όπλο πάνω του. Ούτε η απώθηση του Δημητριάδη προκύπτει από κάπου.
15:15
 
Αχίλλεας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Το κατηγορητήριο μιλάει για βίαιη είσοδο, αλλά δεν προκύπτει από το βίντεο. Ούτε έτρεχε ούτε τίποτα. Έκανε απλά μια κίνηση για να φύγει η ομάδα από το γήπεδο. Μετά κάτι άκουσε και πήγε προς τον πάγκο της ΑΕΚ. Όταν προκληθεί κάποιος, δεν είναι ανθρώπινο να κινηθεί προς τα εκει; Και αν δεν είχε βγάλει το μπουφάν δεν θα υπήρχε σήμερα ζήτημα όπλου.
15:13
 
Πρώτα ο Αχιλλέας Μαυρόμματης...
15:06
 
Ολοκλήρωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης και ακολουθούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.
15:06
 
Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Ο κ. Σαββίδης είπε συγγνώμη για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
15:05
 
Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Και ο κ. Βασιλειάδης και όλοι, έχουν δει απλώς την εικόνα. Το όπλο εκείνη τη στιγμή δεν το έχει δει κανείς! Άρα δεν μπορούσε ποτέ ο Κομίνης να διακόψει λόγω του όπλου. Το λέει και ο Αλεξέας σε συνέντευξή του .ότι δεν είδαν ποτέ το όπλο.
15:04
 
Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Τα πάντα ήταν απόλυτα ασφαλή για να βγει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.
15:02
 
Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Η απόφαση της ECA πάρθηκε με βάση μόνο μια εικόνα.
15:01
 
Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Ακούσαμε ότι είναι αλαζόνας. Προφανώς δεν ήταν αλαζόνας όταν έδινε χορηγία στη Σούπερ Λιγκ. Όταν έπαιρνε την ΣΕΚΑΠ για να μην πέσει σε χέρια Τούρκων. Ο κ. Σαββίδης δεν θα γίνει Ιφιγένεια.
15:01
 
Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Ξαφνικά το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας και του ποδοσφαίρου είναι ο Σαββίδης. Το τι λένε τα κανάλια και τα ξένα δίκτυα δεν μας απασχολεί.
15:00
 
Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Από την Κυριακή το βράδυ υπάρχει ανθρωποφαγία κατά του Σαββίδη. Επιχειρείται μια προσπάθεια εξόντωσης του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.
14:59
 
Ο Μάκης Γκαγκάτσης και πάλι...
14:58
 
Ολοκλήρωσε η δικηγόρος της ΑΕΚ.
14:58
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Η αλαζονεία συνιστά ύβρη και ασέβεια!
14:57
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε αιφνιδιαστεί. Κοιμήθηκε με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησε με 2 βαθμούς διαφορά. Και παρόλα αυτά δεν έκανε καμία ανακοίνωση, παρά πήγε να αγωνιστεί. Ολο αυτό, προσέδωσε στον Σαββίδη ασυδωσίας, παντοδυναμίας και θράσυτητας!
14:57
 
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Πού ήταν η αστυνομία όταν μπήκε μέσα ο κ. Σαββίδης και οι 8 συνοδοί; Πού ήταν όταν απώθησε βίαια τον Δημητριάδη; Πού ήταν όταν απείλησε τον Κομίνη; Πού ήταν όταν απείλησε και ο Μίχελ τον Κομίνη; Η αστυνομία έλαμψε δια της απουσίας της.
14:54
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Ο εισβολέας δεν είχε συλληφθεί. Ποιος έδινε εγγύηση ότι δεν θα ξαναέμπαινε μέσα ο ένοπλος;
14:53
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται, διότι με μια αυταρχική διάθεση, θέλει να διαρκεί ο φόβος και η τρομοκρατία ΄΄οσο τους συμφέρει. Ήθελε να πατήσουμε ένα κουμπί, να συνέλθουμε και να αγωνιστούμε.
14:52
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Ο Μίχελ του είπε τελείωσες! Σκεφτείτε σε τι κατάσταση βρέθηκε ο διαιτητής.
14:51
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Η κατακύρωση του γκολ στα αποδυτήρια, μας δείχνει ότι ο διαιτητής ήταν σε μια κατάσταση στην οποία δεν έπρεπε να βρεθεί.
14:50
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Ο Κομίνης υπέστη την εισβολή στον χώρο του. Μπήκε μέσα ένας ένοπλος, με 7-8 συνοδούς και ο ένοπλος δεν ενοχλήθηκε από κανέναν!
14:49
 
Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Απ'όσα έγιναν, σείστηκε όχι η Ελλάδα, αλλά ολόκληρη η υφήλιος. Ο Κομίνης υπήρξε θύμα απειλής εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδης, που εισήλθε βίαια και οπλοφορών!
14:48
 
Ο λόγος τώρα στην δικηγόρο της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου...
14:47
 
Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Μηνάς Λυσάνδρου.
14:47
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Έχουμε έναν ιδιοκτήτη ομάδας που μπήκε μαινόμενος οπλοφορώντας μέσα στο γήπεδο! Είναι τόσο ισχυρό αυτό, που δεν ασχολήθηκε κανείς με τον Μίχελ.
14:45
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Ακούστηκε ότι κρίνεται τίτλος! Αυτό είναι συναισθηματικός εκβιασμός!! Αφού μένουν άλλες 5 αγωνιστικές!
14:43
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Η κυβέρνηση αντέδρασε ακαριαία, δεν άφησε να γίνει ούτε το ΠΑΣ-Απόλλων!
14:43
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Η απόφαση του Υπουργού ελήφθη σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό. Στο ανώτατο κλιμάκιο όλων των επιπέδων. Αυτή η απόφαση ονοματίζει το όπλο και τον κ. Σαββίδη. Είναι ποτέ δυνατόν αυτό να αποτελεί λόγω διακοπής μιας ολόκληρης διοργάνωσης, και να μην αποτελεί λόγο διακοπής ενός αγώνα;
14:41
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Η ECA ανακάλεσε την ιδιότητα του μέλους στον ΠΑΟΚ.
14:40
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Μπήκε ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας, ένοπλος και συνοδευόμενος! Το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη! Σκεφτείτε την εικόνα! Ήταν σοκαριστικό! Έγινε πρωτοσέλιδο σε 17 χώρες.
14:39
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Εμείς αυτό που είπαμε στον Κομίνη, oτι αδυνατούμε λόγω ανασφάλειας, του το είπαμε για να το αξιολογήσει. Δεν του το είπαμε ως αντίρρηση.
14:38
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Όταν συμμετείχα στη συζήτηση για το γκολ, μέσα στα αποδυτήρια, ρώτησα τον Κομίνη σε τι κατάσταση είναι. Εγώ είπα ότι είναι καθαρά θέμα ασφάλειας. Η ασφάλεια υπαγορεύει το να βγει ο διαιτητής και να πει 1-0. Αν έλεγε κάτι άλλο, θα έμπαιναν όλοι μέσα.
14:37
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στα αποδυτήριά μας. Η πλειοψηφία, για να μην πω το σύνολο, είχε φοβηθεί, είχε τρομοκρατηθεί, ένιωθε ανασφάλεια.
14:34
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να συγκεντρωθούμε όλοι στον πάγκο. Αρνούμαι κατηγορηματικά το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον Σαββίδη και είναι προκλητικός ως ισχυρισμός.
14:33
 
Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Ο μάρτυρας είπε ότι ο Σαββίδης δεν φέρει πάντα το όπλο. Άρα, επέλεξε την στιγμή για να το φέρει.
14:31

Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Όταν εγώ πήγα στη φυσούνα να δω τι γίνεται, ήταν ο Σαραϊδάρης. Και μετά εμφανίστηκε ο Γκαγκάτσης. Εγώ, στην διάρκεια όλων των περιστατικών στον αγωνιστικό χώρο με Σαββίδη και Μίχελ, δεν είδα ποτέ τον Γκαγκάτση.
14:30

Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Ο κ. Κομίνης τοποθετήθηκε με το φύλλο αγώνα. Ουδέποτε και με κανέναν τρόπο, δεν κάλεσε τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο! Είναι διεθνής και έμπειρος διαιτητής και ξέρει πολύ καλά με ποιες ενέργειες θα ξεκινούσε και πάλι ένας αγώνας.
14:29

Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Ο διαιτητής μπορούσε να βγει στο γήπεδο να ξεκινήσει το ματς. Και τότε εμείς να μην βγούμε. Εγώ δεν άκουσα κάποιο σφύριγμα. Άκουσα μια φασαρία, έτρεξα να δω τι γίνεται. Ο Κομίνης δεν μου είπε για σφύριγμα ούτε ότι βγαίνει. Μου είπε ότι με φώναζε και δεν πήγαινα. Ότι με έψαχνε. Δεν υπήρχε σφύριγμα.
14:28

Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ): Αν είμαι τόσο ισχυρός που τρομοκρατώ την Τούμπα και ένας διαιτητής κρέμεται από την δικιά μου μαγκιά, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γκαγκάτσης, τότε να ζητήσω αύξηση από την ΑΕΚ!
14:26

Συνεπώς δεν θα βγει απόφαση σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ είπε ότι προτίθεται να ζητήσει προθεσμία για υπόμνημα.

Αρχίζει εκ νέου η εκδίκαση.
14:24

Πεντάλεπτη διακοπή και ακολουθεί ο Μηνάς Λυσάνδρου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ.
14:14

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Μάκης Γκαγκάτσης.
14:12

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Εγώ ζήτησα από τον διαιτητή να γράψει και την δική μας θέση. Δεν το έκανε. Έγραψε μόνο την θέση του Λυσάνδρου. Γι' αυτό θέλουμε να έρθει εδώ.
14:11

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ) :Είναι μια μεθόδευση της ΑΕΚ. Δεν τρομοκρατήθηκε κανείς. Υπάρχουν και δηλώσεις του Κονέ που λέει ότι ο διαιτητής μας είπε να βγούμε έξω. Και δηλώσεις του Χιμένεθ ότι ο πρόεδρος τους είπε να μην βγουν να παίξουν επειδή υπάρχει όπλο. Και άλλες δηλώσεις παικτών της ΑΕΚ ότι εκείνη την στιγμή δεν είδαν το όπλο. Και υπήρχαν και φωνές χαράς από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ όταν ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί.
14:08

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Μέχρι να εμφανιστούν οι φωτογραφίες με το όπλο, δεν υπήρχε κανένα θέμα με το αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι.
14:06

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Η ΑΕΚ του έλεγε να ανακοινώσει την απόφαση του ο Κομίνης. Ήταν επιλεκτική τρομοκρατία από την πλευρά της ΑΕΚ. Μόλις είπε ο Κομίνης ότι μετράει το γκολ, η ΑΕΚ είπε δεν βγαίνω. Ο Κομίνης σφυρίζει, εμείς βγήκαμε, η ΑΕΚ δεν βγήκε.
14:05

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Ήμουν μάρτυρας. Γι' αυτό σας λέμε να έρθει ο Κομίνης.
14:04

Δικαστής: Από πού προκύπτει αυτός ο εκβιασμός από την ΑΕΚ;
14:04

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Γι' αυτό λέμε να έρθει ο Κομίνης. Γράφει ανακρίβειες.
14:03

Δικαστής: Γιατί δεν τα γράφει αυτά ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα;
14:03

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Η ΑΕΚ είπε ότι θέλει να ξέρει την απόφαση του διαιτητή για το γκολ΄, για να αποφασίσει αν θα μπει να παίξει. Ο Λυσάνδρου είπε ότι αν το μετρήσει το γκολ, δεν θα μπουν να παίξουν.
14:01

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Δεν ξέρω αν στα αποδυτήρια ο διαιτητής έκανε χρήση οπτικοακουστικού υλικού για να μετρήσει το γκολ.
14:00

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τρόμο στην αποστολή της ΑΕΚ. Το όπλο δεν το είδε κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε η ΑΕΚ δεν αποχωρεί αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά από 2-3 λεπτά αποχώρησε. Η κοινή λογική λέει ότι αν το είχαν δει το όπλο, θα αποχωρούσαν αμέσως.
13:59

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Ούτε έκανε κάποια κίνηση με το όπλο του. Δεν είδα να απωθεί τον Δημητριάδη.
13:58

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Όπως τον κρατούσε η ασφάλειά του, βγήκε το μπουφάν του. Δεν αποκλείεται να το έβγαλε από αγανάκτηση. Όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης που είχε βγάλει το σακάκι του από αγανάκτηση.
13:57

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Υπήρχαν ειρωνικά χειροκροτήματα από τον πάγκο της ΑΕΚ προς τον Σαββίδη. Γι' αυτό πήγε προς το πάγκο της ΑΕΚ. Δεν μπορούσε να τους πει κάτι, γιατί δεν ξέρει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.
13:56

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Μπορεί ο Κομίνης να το θεώρησε απειλητικό, αλλά αυτό που του είπε δεν είχε απειλητική χροιά. Δεν έχει ούτε ικανότητα ούτε δικαιοδοσία να τον τελειώσει διαιτητικά ο ίδιος ο Μίχελ.
13:54

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Ο Μίχελ απ' ότι πληροφορηθήκαμε του είπε you are finished. Είσαι τελειωμένος επαγγελματικά, εννοούσε, γιατί ήταν ένα καθαρό γκολ. Τελειωμένος διαιτητικά.
13:53

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Δεν ήταν ένα απλό ματς. Έκρινε τίτλο για εμάς μετά από 33 χρόνια. Η ομάδα δεν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο. Τον διαιτητή ο Σαββίδης δεν τον προσέγγισε.
13:51

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Ο κ. Σαββίδης μπήκε αγανακτισμένος αμέσως μετά. Έκανε νόημα στους παίκτες να αποχωρήσουν. Δεν είχε δικαίωμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν αγανακτισμένος. Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος είναι.
13:49

Μάκης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΟΚ): Εν μέσω διαμαρτυριών, ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ μετά από τουλάχιστον 8 λεπτά από την επίτευξή του.
13:48

Τώρα η κατάθεση του Μάκη Γκαγκάτση.
13:46

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του μάρτυρα του ΠΑΟΚ.
13:45

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Όποιος έχει νόμιμη άδεια, μπορεί να φέρει το όπλο παντού. Και στις κερκίδες και παντού!
13:43

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Βλέπω απλώς μια κίνηση. Ήταν σε ήρεμη κατάσταση.
13:39

Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Σε αυτή την φωτογραφία που τον κρατάνε τέσσερις, είναι σε ήρεμη κατάσταση;
13:38

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Ο κ. Σαββίδης ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
13:38

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Δεν είναι νόμιμη η είσοδος του κ. Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν τον απέτρεψα. Ενδεχομένως να μην έπραξα σωστά.
13:35

Τώρα κάνει ερωτήσεις στον μάρτυρα του ΠΑΟΚ η δικηγόρος της ΑΕΚ.
13:34

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Πιστεύω ότι αν το σκορ δεν γινόταν 1-0, η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει.
13:30

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Δεν είδα σε καμία στιγμή τρομοκρατημένους τους παίκτες της ΑΕΚ.
13:29

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Περίπου μετά από μιάμιση ώρα, ο κ. Κομίνης σφύριξε για να βγουν οι ομάδες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν, αλλά όχι και η ομάδα της ΑΕΚ. Δεν ξέρω γιατί. Ο Κομίνης κατακύρωσε το γκολ στα αποδυτήρια.
13:27

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Στα αποδυτήρια η κατάσταση ήταν ήρεμη. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν σε φυσιολογική κατάσταση.
13:27

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε τρόμος και ανησυχία από το όπλο.

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Προφανώς και ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι το είχε πάνω του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εκ παραδρομής το άφησε πάνω του.
13:21

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Έχει άδεια, έχει απειληθεί. Δεν γνωρίζω από ποιον και πότε. Το γνωρίζω από το περιβάλλον του.

13:20

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Έφερε όπλο ο κ. Σαββίδης. Παρέμεινε στη θήκη το όπλο. Έβγαλε το μπουφάν του, ίσως από την αγανάκτησή του, από την υπερένταση. Σε καμία περίπτωση δεν είχε ερειστική διάθεση.
13:19

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Όταν άρχισε να αποχωρεί ο κ. Σαββίδης, απ' ότι κατάλαβα ειπώθηκαν κάποια πράγματα από τον πάγκο της ΑΕΚ. Κινείται προς τον πάγκο της ΑΕΚ και εκεί υπήρξαν παίκτες και παράγοντες της ΑΕΚ. Υπήρξαν κάποιες ιαχές αποδοκιμασίας από την πλευρά της ΑΕΚ προς τον κ. Σαββίδη. Προκλήθηκε από τον πάγκο. Υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση, δεν υπήρχε καμία βίαιη απώθηση.
13:18

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι ο Μίχελ απώθησε βίαια ρεπόρτερ της Nova.
13:15

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Ο Μίχελ τον προσέγγισε. Δεν ξέρω τι του είπε. Δεν του έκανε καμία χειρονομία.
13:14

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Σε καμία περίπτωση δεν προσέγγισε τον διαιτητή. Καμία σχέση. Η απόστασή τους ήταν 15-20 μέτρα.
13:13

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Κρινόταν ένας τίτλος. Αγανάκτησε. Η πρόθεσή του είναι καθαρά να προτρέψει τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο.
13:12

Δικαστής: Ένα διαιτητικό λάθος δικαιολογεί την είσοδό του;
13:11

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας): Μετά έγινε η είσοδος του κ. Σαββίδη με άλλα 2-3 άτομα. Ήταν μέλη της συνοδείας του και ο αστυνομικός του. Μπήκε από την αγανάκτησή του, βλέποντας όλη αυτή τη διαδικασία.
13:10

Ηλίας Γεροντίδης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, μέλος Δ.Σ., προϊστάμενος στα θέματα ασφαλείας):Ο διαιτητής δεν ήξερε τι να σφυρίξει. Αρχικά έδειξε σέντρα και μετά σταμάτησε το παιχνίδι για 5 λεπτά περίπου και το ακύρωσε.
13:09

Συνεχίζεται τώρα η διαδικασία με τον μάρτυρα του ΠΑΟΚ.
13:06

Η διακοπή παίρνει μικρή... παράταση! Αναμένουμε!
12:46

Διακοπή για δύο λεπτά.
12:30

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη.
12:30

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Δεν το γνωρίζω.
12:29

Μάκης Γκαγκάτσης (γενικός διευθυντής ΠΑΟΚ): Ο Στυλιαράς βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να επιθεωρήσει;
12:29

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Όχι, ήμουν απ' έξω και περίμενα. Δεν είπα ποτέ τίποτα.
12:28

Μάκης Γκαγκάτσης (γενικός διευθυντής ΠΑΟΚ): Ήσασταν καθόλου μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών; Είπατε ποτέ κάτι για την οικογένειά του;
12:28

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ένας από τους συνοδούς πίσω από τον Σαββίδη, είδα ότι προσπάθησε να τον συγκρατήσει.
12:27

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ο διαιτητής δεν μας είπε ποτέ να βγούμε στο γήπεδο. Δεν μας κάλεσε ποτέ (απαντώντας σε ερώτηση).
12:16

Δικαστής: Επιφυλάσσομαι με την απόφασή μου.
12:15

Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Υποβάλλω αίτημα να αναζητήσετε το υλικό από τις κάμερες μέσα στα αποδυτήρια, για να δείτε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είχαν κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια.
12:15

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Μην το λέτε αυτό.
12:14

Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Κανείς ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν είδε το όπλο.
12:14

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Εμένα δουλειά μου είναι παραμένω ψύχραιμος για να προστατεύσω την αποστολή μας.
12:13

Ο κ. Μαυρομμάτης προσκομίζει φωτογραφίες του κ. Δημητριάδη από το περιστατικό και τον ρωτάει: "Εδώ είστε τρομαγμένος;"
12:13

Αυτή η απάντηση ήταν σε ερώτηση των δικηγόρων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι υποβάλλουν τώρα ερωτήσεις στον Βασίλη Δημητριάδη.
12:11

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Η συνοδεία Σαββίδη δεν προπηλάκισε κανέναν από την αποστολή μας.
12:11

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ο διαιτητής, από την στιγμή που έφυγε αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο, δεν ξαναβγήκε ποτέ έξω. Ούτε καν από το καμαράκι του.
12:08

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Όταν με απώθησε ο κ. Σαββίδης ήταν η αστυνομία κοντά, αλλά δεν παρενέβη κανείς τους για να τον συλλάβει. Δεν τον πλησίασε κανένας
12:06

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Οι ποδοσφαιριστές ήταν σε κατάσταση φόβου και ανησυχίας. Ήταν συνέχεια με το κινητό και μίλαγαν με τις οικογένειές τους.
12:05

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Κάποιοι ποδοσφαιριστές είδαν πρώτη φορά στη ζωή τους όπλο. Τρόμαξαν. Δεχόντουσαν τηλέφωνα από τους ανθρώπους τους και ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια. Δεν ξέραμε αν είχε αποχωρίσει ο κ. Σαββίδης. Μπορεί να είχε αποχωρίσει από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ξέραμε αν έφυγε από το γήπεδο. Μέσα στα αποδυτήρια δεν τον είδαμε.
12:04

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Δεν αντέδρασα γιατί προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Πριν μπει ο κ. Σαββίδης δεν υπήρχε καμία ένταση.
12:02

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο μεγαλομέτοχος της αντίπαλης ομάδας με είχε σπρώξει. Η συνοδεία του ήταν εύσωμοι και αυτό που προκάλεσε επιπλέον φόβο.
12:01

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Τρομοκρατήθηκα όταν ήρθε πάνω μου, είχε και την συνοδεία του.
12:00

Δικαστής: Είναι υποθετική ερώτηση, δεν χρειάζεται.
11:59

Ελλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Γιατί δεν αμυνθήκατε, γιατί δεν τον σπρώξατε κι εσείς; Θεωρείτε ότι αν το κάνατε, θα έβγαινε το όπλο; Φοβάστε ότι μπορεί να έβγαινε;
11:59

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Έκανε κρύο. Δεν ξέρω γιατί το έβγαλε. Μήπως για να φανεί το όπλο;
11:57

Έλλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Υπήρχε λόγος να ζεστάθηκε και να έβγαλε το μπουφάν του ο κ. Σαββίδης; Το έβγαλε τυχαία ΄΄η για κάποιο λόγο;
11:57

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Είμαι 37 χρόνια μέσα στα γήπεδα, πρώτη φορά είδα όπλο μέσα στο γήπεδο.
11:55

Δικηγόροι ΠΑΟΚ: Όχι, δεν το αρνούμαστε.
11:52

Δικαστής προς δικηγόρους ΠΑΟΚ: Εσείς αρνείστε ότι υπήρχε όπλο;
11:52

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ήταν τρομοκρατημένα όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.
11:52

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Έξω ο διαιτητής είχε ακυρώσει το γκολ. Μετά από δύο ώρες μας είπε ότι το τέρμα το κατακυρώνει. Την ομάδα της ΑΕΚ δεν την κάλεσε για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μας είπε ότι διακόπτει τον αγώνα για τα γεγονότα που υπήρξαν. Για την είσοδο του κ. Σαββίδη και την ένταση που υπήρχε.
11:50

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Στα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν ο Λυσάνδρου από εμάς και ο Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ. Δεν ήμουν εγώ. Εγώ κοιτούσα να είμαι κοντά στους παίκτες, να είναι ασφαλείς. Υπήρχε και έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης.
11:47

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Μετά μπήκαν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στα αποδυτήρια υπήρχε από τους παίκτες μας μια αναστάτωση μεταξύ τους. Μιλάγανε για το όπλο, το είχαν δει. Τους τηλεφωνούσαν δικά τους πρόσωπα, από τις οικογένειές τους, για να τους ρωτήσουν αν ήταν καλά.
11:45

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Μετά απ' όλα αυτά, ο Κομίνης φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα μέλη στον πάγκο. Και μετά από 5 λεπτά περίπου αποχωρήσαμε και εμείς.
11:43

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Όταν μπήκε μέσα ο Ιβάν Σαββίδης, ο Λούμπος Μίχελ κατευθύνθηκε στον διαιτητή και κάτι είπε στο αυτί του. Του έκανε μια χειρονομία σαν να του είπε "τελείωσες".
11:41

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Φοβηθήκαμε όλοι. Πάθαμε σοκ. Οι άνθρωποι που ήταν μαζί του τον τράβηξαν πίσω. Και μόνο με την εικόνα του όπλου, όλη η αποστολή τρομοκρατήθηκε.
11:39

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Δεν καταλαβαίνω γιατί έβγαλε το μπουφάν. Προφανώς για να δείξει ότι είχε όπλο; Η εικόνα του όπλου ήταν σοκαριστική. Ειδικά για τους ποδοσφαιριστές και για όλη την αποστολή μας. Στον αγωνιστικό χώρο απαγορεύεται να υπάρχουν όπλα, ακόμα και από αστυνομικούς.
11:38

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Όταν γύρισε να φύγει, φάνηκε ότι είχε όπλο. Σε θήκη. Δεν το έβγαλε.
11:37

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Μας προσεγγίζει, μετά κάνει πίσω και μετά ξαναέρχεται στον πάγκο μας. Την δεύτερη φορά δεν φορούσε το μπουφάν του. Έρχεται σε μένα και με σπρώχνει βίαια με τα χέρια. Του λέω "γιατί σε μένα, οφσάιντ ήταν"!
11:35

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Φώναζε, ήταν σε κατάσταση έκρυθμη.
11:34

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Φεύγει από τον διαιτητή, γυρίζει προς τα πίσω και κατευθύνεται στον πάγκο της ΑΕΚ μαινόμενος, με επιθετικές διαθέσεις.
11:33

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Έφτασε κοντά στον διαιτητή, κοντά στα 2-3 μέτρα, και κάτι του είπε, δεν κατάλαβα τι. Ηταν εκνευρισμένος. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ του έκανε με χαρακτηριστική κίνηση "όχι, μην το κάνεις αυτό.
11:32

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Στη γραμμή του αγωνιστικού χώρου έχει κατέβει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Μόλις ακυρώνεται το γκολ μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία 6-8 ατόμων και κάνει νόημα να φύγει η ομάδα του από το γήπεδο.

11:30

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Δημιουργήθηκε αναστάτωση και ένταση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ο διαιτητής έδειξε αρχικά ότι μπήκε γκολ και δείχνει σέντρα. Μετά κάνει μια κουβέντα με τον βοηθό του. Με την επίτευξη του γκολ υπάρχει διαμαρτυρία από τους παίκτες μας ότι ήταν οφσάιντ. Αφού μίλησαν διαιτητής και βοηθός, δόθηκε οφσάιντ.

Δικαστής: Θα προχωρήσουμε την αποδεικτική διαδικασία και θα κρίνουμε μετά. Επιφυλασσόμαστε. Αν προκύψουν νέα στοιχεία, θα έχετε δικαίωμα να εκφράσετε τις θέσεις σας, είτε με υπόμνημα είτε σε ζωντανή διαδικασία.
11:23

Το δικαστήριο διακόπτει για πέντε λεπτά για να αποφασίσει επί του αιτήματος αναβολής.

Έλλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Οποιαδήποτε αναβολή, έστω και ωρών, θα είναι σε βάρος της υπόθεσης και του ελληνικού ποδοσφαίρου εν γένει

Έλλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Το πρωτάθλημα διεκόπη ακριβώς εξ αιτίας αυτών των γεγονότων, της Τούμπας. Οποιαδήποτε αναβολή θα είναι εις βάρος της υπόθεσης και του πρωταθλήματος. Υπάρχει παγκόσμιος σάλος για την υπόθεση. Πρέπει να υπάρξει άμεση εκδίκαση. Το φύλλο αγώνα παράγει πλήρη αποτελέσματα, άρα παρέλκει οποιαδήποτε άλλη προσωπική εμφάνιση του κ. Κομίνη.

Μάκης Γκαγκάτσης (γενικός διευθυντής ΠΑΟΚ): Ούτως ή άλλως τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Οπότε δεν επείγει το να γίνει η δίκη. Μπορείτε να δώσετε την αναβολή.
10:57

Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι παρών. Είναι απαραίτητη η παρουσία του για μια δίκαιη δίκη και μια δίκαιη κρίση.
10:56

Δικαστής: Δεν είμαστε ποινικό δικαστήριο, δεν μπορούμε να διατάξουμε βίαιη προσαγωγή.
10:55

Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Αν δεν έρθει ο Κομίνης δεν θα έχουμε μια δίκαιη δίκη και μια σωστή κρίση.
10:53

Σημαιοφορίδης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Είναι μια υπόθεση που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα. Πρέπει να έρθει ο Κομίνης να μας διευκρινίσει γιατί το φύλλο αγώνος είναι αναληθές. Εμείς θεωρούμε ότι υπαίτια για την διακοπή του αγώνα είναι η ΑΕΚ.
10:51

Αχιλλέας Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Η κατάθεση Κομίνη είναι άκρως απαραίτητη για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Δεν μας καλύπτει η απάντησή του. Ζητούμε την ΑΝΑΒΟΛΗ της υπόθεσης και την κλήση του Κομίνη οποιαδήποτε μέρα μπορεί.
10:50

ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή για να παραστεί στη διαδικασία ο διαιτητής Κομίνης.

 H ενημέρωση γίνεται από to sdna.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 16:33

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

 • Για τον ΠΑΟΚ
 • Για τους αντιπαλους
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Με ψηλά το κεφάλι

Με ψηλά το κεφάλι

05-06-2020 | paok24.com

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Ανατροπή με Δώνη!

Ανατροπή με Δώνη!

01-06-2020 | thessports.gr

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.