Πετάει για Ολλανδία η Κ16

Στην πρώτη της σεζόν ως αυτόνομης ομάδας, μέλους βέβαια των συγκοινωνούντων δοχείων της Κ17 και της Κ15, η Κ16 ετοιμάζεται για την παρθενική της εκτός συνόρων εμπειρία.
Πετάει για Ολλανδία η Κ16

 Η ομάδα των Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Αλέκου Θεοδωρίδη ταξιδεύει για την Ολλανδία για να συμμετάσχει στο τουρνουά Houten, που διεξάγεται από τις 22 έως τις 25 Μαϊου. Στον όμιλό του ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τις Φέγενορντ, Αντερλεχτ, Γκενγκ, Σκόντο Ρίγα, Γκρόνινγκεν, Μπρόντμπι και Ντέλτα Σπορτς '95. Τα ματς είναι 20λεπτα, ενώ οι τελικοί διαρκούν 25 λεπτά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Γιώργος Μαβίδης, Δημήτρης Βουτσάς, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Αναστάσιος Μελετίδης, Αγαθοκλής Πολύζος, Αντώνης Γαϊτανίδης, Δημήτρης Κοντοθανάσης, Βασίλης Φιλιππίδης, Δημήτρης Αλωπούδης, Νίκος Τσέλα, Λευτέρης Λύρατζης, Λάζαρος Λαζαρίδης, Νικόλας Μενελάου, Λάζαρος Ευθυμιάδης, Αδάμ Δραγάνης, Ζήσης Χατζηστραβός, Αλέξανδρος Τσεμεκίδης, Γιώργος Τζοβάρας, Κώστας Δουλγερίδης.

Να σημειωθεί ότι οι Μαβίδης, Βουτσάς, Λύρατζης κα Γκαργκαλατζίδης είναι γεννημένοι το 2000 και μέλη της πρωταθλήτριας Κ15. Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο προπονητής-γυμναστής Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κελπέκης, ο φυσιοθεραπευτής Ευάγγελος Βασιλειάδης και ο φροντιστής Ευάγγελος Μπαμπάτσης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...