Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Βοσνία η Κ19
SHARE:
Η ομάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ το Σάββατο θα βρει απέναντί της τον Αστέρα Τρίπολης (31/10 12:00), πριν υποδεχθεί στην Τούμπα τη Ζρίνσκι για τη μεγάλη ρεβάνς (4/11 15:30).
Οι “ασπρόμαυροι” έκλεισαν χθες την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο Zrinjski Stadium και πλέον, άπαντες μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Μαλιγίν, Μανασίδης, Αρετής, Αυγητίδης, Μπέρδος, Κάνιος, Κυριαζίδης, Ψυρούκης, Κρομμύδας, Τεντολούρης, Μίσχος, Σούβλατζης, Ματέρα, Παπαδόπουλος, Χαλδέζος, Φλώρος, Νικηφόρος, Γκιόκα.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιούρα Ματεσιάν από την Αρμενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αρτούρ Γκντιλιάν και Βανίκ Σιμονιάν, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φράνο Γέλιτς από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Magenta TV 5 HD.