Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Βοσνία η Κ19

H Κ19 του ΠΑΟΚ θα δώσει σήμερα τη δική της μάχη απέναντι στη Ζρίνσκι, στη Βοσνία, για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Youth League.
Πηγή: paok24.com
Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Βοσνία η Κ19
Photo Credits: @PAOK FC

Η ομάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ το Σάββατο θα βρει απέναντί της τον Αστέρα Τρίπολης (31/10 12:00), πριν υποδεχθεί στην Τούμπα τη Ζρίνσκι για τη μεγάλη ρεβάνς (4/11 15:30).

Οι “ασπρόμαυροι” έκλεισαν χθες την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο Zrinjski Stadium και πλέον, άπαντες μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Μαλιγίν, Μανασίδης, Αρετής, Αυγητίδης, Μπέρδος, Κάνιος, Κυριαζίδης, Ψυρούκης, Κρομμύδας, Τεντολούρης, Μίσχος, Σούβλατζης, Ματέρα, Παπαδόπουλος, Χαλδέζος, Φλώρος, Νικηφόρος, Γκιόκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιούρα Ματεσιάν από την Αρμενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αρτούρ Γκντιλιάν και Βανίκ Σιμονιάν, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φράνο Γέλιτς από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Magenta TV 5 HD.

Διαβάστε ακόμη...