Συνεργασία στη Μελβούρνη για το PAOK Academy

Εκεί που χτυπά με «ασπρόμαυρο» ρυθμό η καρδιά των ουκ ολίγων ομογενών της Αυστραλίας, στη Μελβούρνη, φτάνει το PAOK Academy.
Συνεργασία στη Μελβούρνη για το PAOK Academy

Το υπερδραστήριο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την σημαντική συνεργασία με την ομάδα Heidelberg United FC- Μέγας Αλέξανδρος Μελβούρνης.

Ο γενικός διευθυντής του PAOK Academy Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και ο πρόεδρος της ομάδας της Μελβούρνης Στάθης Τσαλικίδης υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο προβλέπει πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές. Τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δύο πλευρές αποτέλεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής, όπως και τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Καραϊσαρίδης (κάτοχος διπλώματος UEFA Pro).

Η Heidelberg United FC είναι μία από τις πλέον ιστορικές και στιβαρές ομάδες της κατηγορίας, στην οποία αγωνίζεται. Πιστή στις ελληνικές της ρίζες, με χαρακτήρα καθαρά ελληνικό, η ομάδα δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει ως σύμβολό της τον Μ. Αλέξανδρο. Το ρόστερ της διαθέτει αρκετούς ομογενείς ποδοσφαιριστές, διοικείται φυσικά και από ομογενείς παράγοντες, ενώ οι φίλαθλοί της είναι κατά βάση ελληνικής καταγωγής.

Διαβάστε ακόμη...