Σε Ολλανδία και Γερμανία το PAOK Academy

Ο Ιούνιος ξεκινά με δύο ενδιαφέρουσες εξορμήσεις του PAOK Academy. Η Κ15 θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Ολλανδία και η Κ10 στη Γερμανία.
Σε Ολλανδία και Γερμανία το PAOK Academy

Ένα ακόμα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά, λοιπόν, για την Κ15. Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Ολλανδία για να συμμετάσχει στο Marveld Tournament στις 1, 2 και 3 Ιουνίου.

Θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των έξι ομάδων και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον όμιλό του τις: Τβέντε, Φέγενορντ, Αϊντχόβεν, Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα ματς έχουν διάρκεια δύο 20λέπτων.

Την αποστολή της Κ15 αποτελούν οι: Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Τσιόπτσης Αλέξανδρος, Χνάρης Γρηγόριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Καράκουτης Ιωάννης, Κιτσάκης Βασίλειος, Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος, Μανεσίδης Στέφανος, Κούτσιας Γεώργιος, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος, Κουλιεράκης Κωνσταντίνος, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Μανωλιούδης Ιωάννης, Κουίδης Δημήτριος, Ρούτσης Στέφανος, Χατζηστραβός Στέφανος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Κωνσταντέλιας Ιωάννης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Γιάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Κωστίδης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Dani Alsina.

Στη Γερμανία η Κ10

Στο Raddatz Cup του Ανόβερο θα συμμετάσχει η Κ10 του ΠΑΟΚ από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 48 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Γαλατασαράι, Ιντερ, Λέγκια Βαρσοβίας.

Στον όμιλό του ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις: FC Djursholm, Legia Warschau, Hadsten SK, FV Bad Honnef, Tus Wettbengen.

Οι αγώνες είναι 15λεπτοι.

Την αποστολή της Κ10 αποτελούν οι: Ζιώγας Χαρίλαος, Ματζάρης Γεώργιος, Μεγγίδης Αλέξανδρος, Κυριαζίδης Δημήτριος, Γιαννουκίδης Ιωάννης, Λύρατζης Ευθύμιος, Κάνιος Δημήτριος, Μπέρδος Δημήτριος, Τουρσουνίδης Κωνσταντίνος, Τζένγκο Γεώργιος, Τέλο Ανδρέας, Παρλάκογλου Ιορδάνης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξανδρος Φορόπουλος, Στέλιος Μπίκας και Αποστόλης Παπαβασιλείου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...