Η εξέλιξη του τουρνουά Marc Overmars (pics)

Ξεκίνησαν σήμερα (15/4) στην πόλη Έπε, τα παιχνίδια του διεθνούς τουρνουά "Marc Overmars", στο οποίο συμμετέχει και η Κ12 του ΠΑΟΚ.
Η εξέλιξη του τουρνουά Marc Overmars (pics)

Σήμερα οι παίκτες των Θεόφιλου Χατζηστάθη, Αντώνη Κρινίτσα και Μπαλαμπάνη Ανδρέα βάσει προγράμματος θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια, δύο ημιχρόνων, διάρκειας 15 λεπτών το καθένα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Βαρέλα Γκουστάβο, Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Φωτιάδης Εφραίμ, Καμπούρης Γεώργιος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Γανόπουλος Γεώργιος, Μαυρής Νικόλαος, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίννος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αγγελος, Ιγνατίου Κωνσταντίνος.

Θυμίζουμε ότι η περσινή Κ12 ήταν η ομάδα που κατέκτησε το τουρνουά, κερδίζοντας με 6-5 στα πέναλτι την Άλκμααρ σε μια συναρπαστική διαδικασία. Νωρίτερα την πρώτη μέρα του τουρνουά είχε επικρατήσει 3-1 της Αϊντχόβεν, 3-0 της Εβερτον, 3-0 της Γκενκ και 6-0 της Επε και την επομένη συνέχισε επίσης μόνο με νίκες, με 3-0 επί της Μάλμε και 4-0 επί της Βίτεσε.

Σήμερα η αρχή έγινε με την Sparta Rotterdam με τους πιτσιρικάδες να χάνουν ένα δικό τους παιχνίδι με 1-0, με γκολ που προήλθε από λάθος γύρισμα αμυντικού μας και το εκμεταλλεύτηκαν οι Ολλανδοί, σκοράροντας το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση, παρά τις πολλές καλές ευκαιρίες που είχαμε στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που όμως δεν μεταφράστηκαν σε κάποιο γκολ και έτσι ήρθε μια ήττα κυριολεκτικά από το πουθενά!

Στο δεύτερο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Έβερτον και η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό στο παιχνίδι με την Vittese που ακολουθεί! Το πρώτο γκολ της ομάδας μας το σημείωσε ο Αλειφερόπουλος και το δεύτερο ο Μαυρής, με τον ΠΑΟΚ να έχει πολύ καλή απόδοση και στα δύο δεκαπεντάλεπτα! Η Vittese στο πρώτο της παιχνίδι κέρδισε 2-1 την Everton, ενώ από τον όμιλό μας περνάει ένας...  

Δείτε πλάνα από το παιχνίδι με την Έβερτον στο video που ακολουθεί

Στο τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο την ολλανδική Vittese, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονομε εύστοχο χτύπημα πέναλτι Χρήστος Αλμύρας! Οι Ολλανδοί πίεσαν στην επανάληψη για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή τους, για χτύπημα εκτός φάσης στον Γκούμα!  

Στο τέταρτο παιχνίδι με αντίπαλο την Genk, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2ο μόλις λεπτό και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Βέλγους να προηγούνται με 1-0! Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος με κεφαλιά του Δημήτρη Κωττά...

Η ομάδα μας συγκέντρωσε στα 4 παιχνίδια 7 βαθμούς, μετρώντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα... 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του ΠΑΟΚ:

10.30 Sparta Rotterdam – ΠΑΟΚ 1-0

12.30 ΠΑΟΚ – Everton 2-0

14.50 ΠΑΟΚ – Vittese 1-0

16.50 KRC Genk – ΠΑΟΚ 1-1  

Και η βαθμολογία του ομίλου μας:

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σήμερα  Κυριακή του Πάσχα, σε όμιλο τριών ομάδων ο οποίος θα διασταυρωθεί με τον δεύτερο τελικό όμιλο τριών ομάδων προκειμένου να προκύψουν οι νικητές της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στις 10.30 θα αντιμετωπίσει την Βίτεσε και στις 13.30 την Φέγενορντ.

Διαβάστε ακόμη...