Κωνσταντέλιας: Η εκτόξευση στα νούμερα και οι… σειρήνες!

Πηγή: paok24.com
Κωνσταντέλιας: Η εκτόξευση στα νούμερα και οι… σειρήνες!
Photo Credits: @paok24.com

O Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το επόμενο «next big thing» του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από το διαρκές ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδόσφαιρου ήταν για ακόμη μία σεζόν μία από τις πιο πολύτιμες μονάδες του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου και προσέφερε -δεδομένα- πολλά εντός γηπέδου, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο «Ντέλιας» δεν ενσαρκώνει μόνο την ομορφιά του ποδοσφαίρου με όσα κάνει στο γήπεδο. Ενσαρκώνει και τα όνειρα κάθε πιτσιρικά ανά την Ελλάδα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Όλοι οι μικροί που κλωτσούν μια μπάλα θέλουν να γίνουν ο επόμενος… Κωνσταντέλιας.

Την φετινή σεζόν ο νεαρός άσσος ήταν ένας από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», επιδεικνύοντας τεράστια βελτίωση στο κομμάτι των αριθμών συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν 2022-23 ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός κατέγραψε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας μόλις 3 γκολ και 6 ασίστ στην πρώτη του γεμάτη επαγγελματική χρονιά, στην οποία βέβαια ξεκίνησε να έχει ενεργό ρόλο από το Νοέμβριο και μετά.

Αντίθετα φέτος αγωνίστηκε σε 55 αναμετρήσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας 14 τέρματα και 9 ασίστ. Μάλιστα, ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που πέτυχε 19!

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24 έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του εμφανίζεται η αυστριακή Σάλτσμπουργκ, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους “ασπρόμαυρους” βάζοντας στο τραπέζι ένα ποσό που θα ξεκινάει από τα 15 εκ. ευρώ!

Ενδιαφέρον θα έχει αν μη τι άλλο και η στάση του ΠΑΟΚ…

Διαβάστε ακόμη...