Το… vibe του ΠΑΟΚ «αρέσει» στην UEFA (pic)

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης συνάντησης με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, το αγωνιστικό τμήμα το μεσημέρι της Τετάρτης (10.04) αναχώρησε για Βέλγιο, εκεί όπου όλα φαντάζουν έτοιμα προκειμένου να υποδεχθούν την πρώτη «μάχη» των δύο ομάδων.
Πηγή: forzaonline.gr
Το… vibe του ΠΑΟΚ «αρέσει» στην UEFA (pic)
Photo Credits: @forzaonline

Ορμώμενη από το κλίμα που απορρέει εντός ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα κόντρα στους Βέλγους, αξίζει να επισημανθεί πως η διοργανώτρια αρχή απομόνωσε το… vibe των «ασπρόμαυρων» με μία ανάρτηση που δημοσιοποίησε στα social media προ της πρώτης αναμέτρησης.

Δείτε αναλυτικότερα το ποστάρισμα του UEFA Europa Conference League με στιγμιότυπα που άντλησε από την τελευταία πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας πριν την αναχώρηση για Βέλγιο:

Σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς μαζί με τον ΠΑΟΚ επίσης κινούνται και οι φίλαθλοι της ομάδας δεδομένου πως έχουν ξεσηκωθεί και αναχωρούν προς Βέλγιο αφορμή δοθείσης από τα σετ αγώνων με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο των «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από το βράδυ της Τρίτης έχουν φτάσει αρκετοί ΠΑΟΚτσηδες στη βελγική πόλη, κάνοντας συνάμα αισθητή την παρουσία τους, με την υποσημείωση πως ο κυρίως όγκος φτάνει σήμερα Τετάρτη (10.04) προκειμένου να ταχθεί στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Τόμας Μουργκ εξαιτίας μίας ίωσης από την οποία προσβλήθηκε έχοντας αντ΄αυτού εκ νέου στη διάθεσή του τον Τάισον που για τους ίδιους λόγους απουσίαζε από την προηγούμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται πως εντός λίγων λεπτών και πιο συγκεκριμένα στις 20:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Ράχμαν Μπάμπα με την αντίστοιχη των Βέλγων, ανοίγοντας με τη σειρά τους τα «χαρτιά» τους ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...