«Η Κλαμπ Μπριζ τελειώνει τον Ντέιλα, αυτός είναι ο διάδοχος»

Φουντώνουν οι πληροφορίες στο Βέλγιο για αντικατάσταση προπονητή στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
«Η Κλαμπ Μπριζ τελειώνει τον Ντέιλα, αυτός είναι ο διάδοχος»
Photo Credits: @paok24.com website

Ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για τον προπονητή της Κλαμπ Μπριζ, Ρόνι Ντέιλα, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Σιντ Τρούιντεν με 2-1 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του βελγικού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος ο Ντέιλα παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ότι η εμφάνιση της Κλαμπ Μπριζ ήταν άσχημη ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, κάνοντας λόγο για πνευματική και σωματική κούραση έπειτα από μια περίοδο απαιτητικών παιχνιδιών για το βελγικό σύλλογο που θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.

Τα βελγικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ χρεώνει στον Ντέιλα τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του συλλόγου το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι είναι αυτός που θα… πληρώσει το μάρμαρο.

Μάλιστα, αρκετοί Βέλγοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η απόφαση για απομάκρυνση του Ντέιλα είναι ειλημμένη και ότι θα οριστικοποιηθεί ενδεχομένως και τη Δευτέρα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, η Κλαμπ Μπριζ φέρεται να έχει βρει και τον αντικαταστάτη του Ντέιλα. Αυτός αναμένεται να είναι ο Νίκι Χάιεν ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι προπονητής στην ομάδα Κ23 της Κλαμπ Μπριζ, ενώ μέχρι πέρσι εκτελούσε χρέη βοηθού στην πρώτη ομάδα.

Όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα, η διακοπή που ακολουθεί αποτελεί μια είδους ευκαιρία για… restart στην Κλαμπ Μπριζ ενόψει της συμμετοχής της στα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος, αλλά και των αγώνων με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...