Πήρε τον βαθμό και πλησιάζει στον τίτλο! (vds)

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Morris στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πήρε τον βαθμό και πλησιάζει στον τίτλο! (vds)
Photo Credits: @acpaok.gr website

Έχοντας να διαχειριστεί την μεγάλη απουσία της πρώτης του σκόρερ, Χέλμβαλ, αλλά και την ίωση που ταλαιπώρησε την Ακίντα, θέτοντας την εκτός αρχικού σχήματος, ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Αχμέντοβα, Φεραντάνς, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Μήτκου, Γιαννακά, Μήτκου και Παπαδοπούλου.

Σ' ένα παιχνίδι κατοχής, ο ΠΑΟΚ Morris υπερίσχυσε στα ποσοστά, έχοντας την μπάλα στα πόδια του, και προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες και προϋποθέσεις προς την αντίπαλη εστία.

Στο 27ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη με όμορφη παράλληλη πάσα βρήκε την Βαρδαλή μέσα στην περιοχή, της οποίας το σουτ κατέληξε άουτ.

Σε ανύποπτο χρόνο, καθώς ο Δικέφαλος είχε την μπάλα στα πόδια του, ο Παναθηναϊκός χτύπησε στην «κόντρα», η Ρόγκαν βρήκε την Σπυριδωνίδου, η οποία από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τη Νόιχαους, κερδίζοντας πέναλτι. Στο 32ο λεπτό η Σπυριδωνίδου ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 1-0.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ Morris να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το γκολ ισοφάρισης. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο να είναι 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε και πάλι δυναμικά, δημιουργώντας την πρώτη του ευκαιρία στο 47'. Η Γιαννακά με όμορφη ατομική ενέργεια έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο το εναέριο πλασέ της Μήτκου κατέληξε άουτ.

Στο 53ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris κέρδισε έμμεσο φάουλ. Η Μήτκου έστρωσε στην Χαλατσογιάννη, η οποία με πολύ δυνατό συρτό σουτ κέρδισε την τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 60ο λεπτό, ο Θαλής Θεοδωρίδης προέβη σε αναγκαστική αλλαγή, με την Στράντζαλη, η οποία αισθάνθηκε ενοχλήσεις να παραχωρεί την θέση της στην Ακίντα.

Στο 72ο λεπτό, η Μήτκου με κάθετη πάσα βρήκε την Αργυρίου, η οποία είχε περάσει μόλις τέσσερα λεπτά στο γήπεδο, με τη νεαρή χαφ να υποδέχεται ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, ωστόσο το δυνατό σουτ της κατέληξε άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα, η Χαλατσογιάννη έβγαλε σέντρα από τα πλάγια, η Ακίντα έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 80ο λεπτό, ο Δικέφαλος έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ-πρωταθλήματος. Η Γιαννακά με υπέροχη ενέργεια από τα πλάγια, πέρασε τρεις παίκτριες και πάτησε περιοχή, γύρισε τη μπάλα στην αμαρκάριστη Αργυρίου έξω από την μικρή περιοχή, ωστόσο το σουτ της χτύπησε στην πλάτη της Σιδηρά και κατέληξε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την κούραση να είναι εμφανή στην προσπάθεια και των δύο ομάδων, πέρασε δίχως κάποια μεγάλη ευκαιρία, με το τελικό 1-1 να διατηρεί το αήττητο του ΠΑΟΚ Morris, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το 19ο πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 13:45, εντός έδρας, απέναντι στον ΟΦΗ, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 18ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου (82' Κατσάνου), Γκούνη, Αχμέντοβα, Φεραντάνς, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη (60' Στράντζαλη), Βαρδαλή (68' Αργυρίου), Μήτκου, Γιαννακά, Μήτκου, Παπαδοπούλου (82' Τζούρτζεβιτς). 

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...