Εφτασε στο έσχατο σημείο η ΑΕΚ: Η ΕΟΚ ανακάλεσε τα δελτία των παικτών της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ομοσπονδία προχώρησε σε αυτή την κίνηση με την «Ενωση» να βρίσκεται αυτή τη φορά στην πιο δύσκολη θέση
Πηγή: sdna.gr
Εφτασε στο έσχατο σημείο η ΑΕΚ: Η ΕΟΚ ανακάλεσε τα δελτία των παικτών της!
Photo Credits: @sdna.gr website

Τα οικονομικά προβλήματα στην ΑΕΚ είναι πολλά και σαφώς δεν είναι τωρινά. Μόνο, που τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Κάθε τρεις και λίγο οι παίκτες απέχουν από τις προπονήσεις.

Είτε ομαδικά, είτε κάποιοι μεμονωμένα. Κάτι, που έγινε και το τελευταίο διήμερο. Μόνο, που το κακό πλέον είναι πολύ πιο μεγάλο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ΕΟΚ ανακάλεσε τα δελτία των παικτών της ΑΕΚ.
ADVERTISING

Κάτι, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς, που θα έχει ή μάλλον από δω και πέρα. Βέβαια η κατάσταση αντιμετωπίζεται αρκεί ο Μάκης Αγγελόπουλος να βάλει κάποια χρήματα, που έχουν να κάνουν με τους διακανονισμούς στις μπόλικες οφειλές, που έχει η ΚΑΕ.

Η ουσία είναι ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο: το θέμα με τα ban συσσωρεύτηκε, εξ ου και η κίνηση της ΕΟΚ με τα δελτία, κίνηση, που βέβαια η ομοσπονδία ήταν υποχρεωμένη να κάνει αυτό που έκανε βάσει των κανονισμών, που υπάρχουν.

Διαβάστε ακόμη...