Αποθέωσε Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη ο Τσιντώτας

Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας για τις περιπτώσεις των Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια.
Πηγή: forzaonline.gr
Αποθέωσε Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη ο Τσιντώτας
Photo Credits: @PAOKFC

Μιλώντας σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» αφορμή δοθείσης μεταξύ άλλων από το μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του σε ΑΕΚ, Ατρόμητο, ο Παναγιώτης Τσιντώτας ερωτηθείς αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που τον έχουν ενθουσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League απομόνωσε τις περιπτώσεις των Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια. «Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και μακάρι να πάνε ακόμη πιο ψηλά» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Αναλυτικότερα όσα σημείωσε για τα δύο νεαρά ταλέντα του Δικεφάλου:

«Θεωρώ, πως έχει ανέβει πολύ το επίπεδο στο πρωτάθλημα μας, αν έβγαζα τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη, που είναι και οι δύο Έλληνες παίκτες, νέα παιδιά, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και μακάρι να ανοίξουν τα φτερά τους και να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Κατά γενική ομολογία, αμφότεροι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην έως τώρα πορεία του, έχοντας ωριμάσει ποδοσφαιρικά και προσθέτοντας το όνομά τους σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες».

Διαβάστε ακόμη...