«Δεν βρίσκει αρκετό χώρο στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο» - Παραμένει στη λίστα της Φλαμένγκο

Για «μπάσιμο» της Φλαμένγκο για τον Μάρκος Αντόνιο μιλούν οι Βραζιλιάνοι, εκτιμώντας πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δανεισμού από την Λάτσιο
Πηγή: sdna.gr
«Δεν βρίσκει αρκετό χώρο στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο» - Παραμένει στη λίστα της Φλαμένγκο
Photo Credits: @sdna.gr

Το γεγονός ότι ο Μάρκος Αντόνιο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, κρατά σε εγρήγορση αρκετούς ενδιαφερόμενους και κυρίως ομάδες από την πατρίδα του. Εδώ και καιρό φιγουράρει το όνομα της Φλαμένγκο που φαίνεται να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια, επιχειρώντας το «μπάσιμο» το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Βραζιλίας αλλά και της Ιταλίας που παρακολουθούν την υπόθεση καθώς ανήκει στην Λάτσιο, επί του παρόντος δεν βρίσκει χώρο στις τάξεις του ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου θεωρείται δύσκολη η... μονιμοποίησή του στην Τούμπα, καταβάλλοντας το ποσό των 6 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στην ρήτρα του. 

«Πηγές από τη Βραζιλία αναφέρουν ξανά πως από τον ερχόμενο Ιούνιο η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να φέρει στο... σπίτι του τον Μάρκος Αντόνιο, έναν μέσο που ανήκει στη Λάτσιο αλλά αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος δεν έχει βρει αρκετό χώρο στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου, ο οποίος θα έπρεπε να πληρώσει 6.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Ένα ποσό που -μέχρι σήμερα- φαίνεται δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι θα καταβληθεί».

Διαβάστε ακόμη...