Προπόνηση με Μήτρου-Λονγκ
Ο τραυματισμός του Τσέντι Όσμαν είναι φυσιολογικό να έχει επισκιάσει τα πάντα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του το συγκεκριμένο ζήτημα και να κοιτάξει μπροστά, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Επόμενος αντίπαλος για το «Δικέφαλο του Βορρά» είναι οι Βίκος Falcons, τους οποίους θα υποδεχθεί το Σάββατο (7/11, 17:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της GBL. Ο Αντρέα Τρινκιέρι και οι παίκτες του έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας να παρουσιαστούν έτοιμοι για ακόμη μία αγωνιστική δοκιμασία.
Στα θετικά για τον Ιταλό τεχνικό συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στις προπονήσεις. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τη BC Ρόμα, εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας, ωστόσο την ξεπέρασε και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.
TAGS: