Πρωτοχρονιά στο PAOK Sports Arena
SHARE:

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος μοίρασε πριν από την έναρξη της προπόνησης ευχές σε όλους για τη νέα χρονιά, ενώ ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης και ο Βασίλης Χρηστίδης είχαν την τιμητική τους, δεχόμενοι τις ευχές όλων για την ονομαστική του εορτή.
Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.
Εκτός προπόνησης και εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα του 2023 είναι οι τραυματίες Nate Renfro, Γιώργος Καμπερίδης και Θοδωρής Κωνσταντινίδης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα αναχωρήσει το πρωί (09:20) της Δευτέρας για την Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να φτάσει στον τελικό προορισμό, στο Βίλνιους, λίγο μετά τις 19:00. Η αποστολή θα μεταβεί απευθείας στη Jeep Arena για την πρώτη προπόνηση επί Λιθουανικού εδάφους.