Η μεγάλη βραδιά του Μπάνε και του ΠΑΟΚ (pics-videos)

Ήταν μία ιστορική στιγμή! Ήταν μία μαγική βραδιά! Ήταν μία από εκείνες τις στιγμές που θέλεις να τις ζήσεις και αισθάνεσαι ευλογημένος που τελικά την έζησες..
Η μεγάλη βραδιά του Μπάνε και του ΠΑΟΚ (pics-videos)

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αλλά αυτή την βραδιά θα την θυμόμαστε για πάντα. Ήταν Πρωταπριλιά του 2023, αλλά δεν ήταν ψέματα!

Η εκδήλωση για την απόσυρση της φανέλας με το «7», εξελίχθηκε στην απόλυτη αποθέωση του Μπάνε Πρέλεβιτς. Ένα πολύ όμορφο βράδυ, γεμάτο από έντονα συναισθήματα, με πολλή συγκίνηση και ένα διευρυμένο reunion του μπασκετικού ΠΑΟΚ που μόνο αναμνήσεις και χαμόγελα έφερε στα πρόσωπα όλων.

Οι συμπαίκτες του Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν εκεί. Οι προπονητές του, οι συνεργάτες του από τα χρόνια που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, αλλά και αργότερα, όταν υπηρέτησε από διαφορετικές θέσεις την ομάδα!

Ήταν εκεί όμως και όλοι οι πρόεδροι! Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ήταν εκεί και όλοι μαζί. Ήταν κι αυτό ένα από τα ηχηρά μηνύματα της βραδιάς, που είχε κεντρικό πρόσωπο, από την αρχή ως το τέλος τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Και με τους εξ αποστάσεως… καλεσμένους να κλέβουν την παράσταση, σε ένα πολύ όμορφο πεντάλεπτο, σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία της βραδιάς.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο, που είναι διευρυμένο και με bonus, τον μάνατζερ του Μπάνε Πρέλεβιτς Κώστα Παπαδάκη και τον συμπαίκτη και συγκάτοικο στο δωμάτιο από τα χρόνια του Ερυθρού Αστέρα (πριν από 40 σχεδόν χρόνια δηλαδή), τον Aleksander Trifunovic. Τα μηνύματά τους έφτασαν αργά, αλλά μεταφέρθηκαν στον Μπάνε Πρέλεβιτς και συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το διευρυμένο βίντεο, με τις 12 από τις σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες που σημάδεψαν την καριέρα του Μπάνε.

Από τις εντυπωσιακές γιγαντοοθόνες του γηπέδου δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν τα highlights της σπουδαίας καριέρας του Μπάνε Πρέλεβιτς. Με την ανάλογη μουσική επένδυση, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Μαζί με το εισαγωγικό βίντεο, το οποίο προηγήθηκε της εισόδου του Μπάνε Πρέλεβιτς στο PAOK Sports Arena και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ, αλλά και τα δύο backstage video, για τον αγώνα και επί προσωπικού για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τα οποία δίνουν σε όλους μία ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε τα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε επίσης ΕΔΩ το δεκάλεπτο βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες από την συνύπαρξή τους με τον Μπάνε Πρέλεβιτς συμπαίκτες, προπονητές, πρόεδροι και συνεργάτες.

Δείτε και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της βραδιάς, όπως αποτυπώθηκε από τον Παύλο Μακρίδη. Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι ΕΔΩ και τα δύο φωτογραφικά άλμπουμ της εκδήλωσης δείτε τα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Όλη η εκδήλωση, αλλά και το παιχνίδι ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ, είναι διαθέσιμο μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...