Η παρουσία Βρύζα στην Τούμπα και η συζήτηση με Μίχελ

Aπό metrosport.gr: Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε χθες στην Τούμπα, παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Η παρουσία Βρύζα στην Τούμπα και η συζήτηση με Μίχελ

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε τετ α τετ του προέδρου της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ με τον Ζήση Βρύζα, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Είδηση δεν προκύπτει, απλά υπάρχουν ορισμένα δεδομένα.

Η αποχώρηση του Άρνεσεν δημιουργεί ένα «κενό», πρόσκαιρο είναι αλήθεια, αφού τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Λούμπος Μίχελ που θέλει να έχει ενημέρωση επί παντός επιστητού. Είναι απολύτως λογικό λοιπόν ο σημερινός πρόεδρος να απευθύνεται στον πρώην πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ (και σημερινό της Βέροιας) για να ακούσει σκέψεις και απόψεις του από την στιγμή που ο Βρύζας διατέλεσε επί σειρά ετών σύμβουλος στον ΠΑΟΚ και από διάφορες θέσεις. Επιπλέον είναι γνωστό πως ο Σαββίδης εκτιμά τον Βρύζα και τον συμβουλεύεται πολύ συχνά.

Η συζήτηση – προφανώς – είχε καθαρά συμβουλευτικό περιεχόμενο καθώς ο Βρύζας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ και μπορεί να εκφράσει την άποψή του χωρίς πίεση (από την στιγμή που του ζητήθηκε από τον Μίχελ) για διάφορα θέματα. Επαναλαμβάνουμε πως σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε μέχρι χθες το βράδυ, δεν προκύπτει είδηση, ενώ η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Διαβάστε ακόμη...