«Μπορεί να ανταπεξέλθει στον ΠΑΟΚ ο Λαΐφης» (audio)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Γιώτης Εγκωμίτης για τον ΠΑΟΚ, τον Λαΐφη, τον Μπερμπάτοφ και τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ.
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορεί να ανταπεξέλθει στον ΠΑΟΚ ο Λαΐφης» (audio)

Για το αν είναι ο Λαΐφης μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια και μπορεί να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα από το κυπραϊκό.»

Για τα χαρακτηριστικά του: « Έχει αρκετά καλά στοιχεία, κρατάει την μπάλα, έχει καλή μακρινή μπαλιά και γενικά για την ηλικία του είναι πολύ ώριμος.»

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί γιατί και στην Ανόρθωση υπάρχει πίεση όπως και στον ΠΑΟΚ. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έχει κάνει καλές εμφανίσεις με την Εθνική Κύπρου.»

Για το αν μπορεί να ξεπεράσει την απειρία του με το ταλέντο του: «Εξαρτάται από τον παίκτη που θα βρίσκεται δίπλα του. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει πρόβλημα στα στόπερ και παρόλο ότι είναι μικρός σε ηλικία μπορεί να διαπρέψει.»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, έχει αλλάξει το σύστημα για να διορθώσει κάποια πράγματα, πρέπει να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι για να μείνει κοντά στους στόχους του.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Η ομάδα με 11 καινούριους παίκτες χρειάζεται χρόνο όπως και ο Βούλγαρος και για αυτό αγωνίζεται λίγο λίγο.»

Για την υπομονή που δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ: «Εξαρτάται από το πλάνο. Κανείς δεν κατάφερε να πείσει τον κόσμο να πιστέψει στο πλάνο και όχι να ζητάει ο κόσμος τα πάντα. Τώρα υπάρχει θέμα με τους προπονητές, για να δείξει το έργο του ένας προπονητής χρειάζεται 2-3 χρόνια. Δεν μπορούμε να πάμε ξαφνικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή να πάρουμε το πρωτάθλημα.»

Για τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ: «Θα είμαι στον αγώνα και παρότι η Ντόρτμουντ είναι μεγάλη ομάδα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια στην έδρα του.»

Για την Κράσνονταρ: «Μπορεί να χτυπήσει την 2η θέση ο ΠΑΟΚ αν και οι μικροί δυναμώνουν κάθε χρόνο και περισσότερο.»

Για τον ίδιο και το μέλλον του: «Περιμένω κάτι καλό να έρθει.»

Ακούστε τις δηλώσεις του ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...