Αγκάθια οι επιστροφές των δανεικών στον ΠΑΟΚ

Aπό sentragoal.gr: Την ώρα που στον ΠΑΟΚ η προσοχή όλων είναι στραμμένη στα πλέι οφ και στην επίτευξη του μοναδικού στόχου που έχει απομείνει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης, τα ανοικτά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αρχίζουν να συσσωρεύονται.
Πηγή: sentragoal.gr
Αγκάθια οι επιστροφές των δανεικών στον ΠΑΟΚ

Ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα αναλάβει να χτίσει το ρόστερ του Δικεφάλου θα πρέπει να λύσει τα αγκάθια που δημιουργούν οι επιστροφές των παικτών που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί. Στις δεδομένες επιστροφές των Χακόμπο και Μάρτενς, τις οποίες απεύχονταν στον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως θα προστεθεί και αυτή του Λούκας Πέρεθ.

Η Λα Κορούνια τέσσερις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, η τελευταία ήττα από την Ελτσε έφερε τους οπαδούς της στην προπόνηση να καταφέρονται εναντίον των παικτών και φαίνεται ότι δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Κάτι που σημαίνει ότι κάθε συζήτηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Λούκας θα πρέπει να αποκλειστεί καθώς η ρήτρα των 3.500.000 ευρώ που έχει μπει στο συμβόλαιο δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι απαγορευτική.

Αν η ομάδα της Γαλικίας υποβιβαστεί, ο παίκτης θα επιστρέψει στην Τούμπα όπου τον περιμένουν ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ. Τουλάχιστον αυτός έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει σε μια θέση, αυτήν του αριστερού εξτρέμ κυρίως, όπου υπάρχει σαφές πρόβλημα. Ετσι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τα βάψουν... μαύρα αν τελικά ο Λούκας μείνει στο ρόστερ.

Κάτι που δεν ισχύει στις περιπτώσεις των Χακόμπο και Μάρτενς. Ο Ισπανός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου με τον Δικέφαλο και δεν υπάρχει πρόθεση να το εξαντλήσει. Οι συζητήσεις που θα γίνουν θα αφορούν την αποδέσμευσή του αφού ήδη έχει χάσει την ευκαιρία του. Το θέμα Χακόμπο θα είναι πιο εύκολο να λυθεί από αυτό του Μάρτενς.

Στον ΠΑΟΚ είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην παραμονή της Σερκλ Μπριζ στη μεγάλη κατηγορία του Βελγίου καθώς αυτή αυτομάτως θα σήμαινε πως ο Μάρτενς θα παραμείνει σε αυτήν. Οι ελπίδες τους δεν επιβεβαιώθηκαν, ο Βέλγος επιστρέφει το καλοκαίρι, αν και το μέλλον του φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένο.

Το πρόβλημα είναι ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να μπει σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη που έχει το μεγαλύτερο σε αποδοχές συμβόλαιο στον Δικέφαλο που ούτε λίγο ούτε πολύ φτάνουν στις 750.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...