"Θα κουμπώσει αρμονικά στο μπάσκετ ο Σαββίδης"

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Άρης Καρακούσης εξέφρασε την επιθυμία του να εμπλακεί στο μπασκετικό τμήμα ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ αναφέρθηκε και στην φετινή πορεία του "Δικεφάλου".
Πηγή: sport24.gr
"Θα κουμπώσει αρμονικά στο μπάσκετ ο Σαββίδης"

Για την φετινή εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΚΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αρης Καρακούσης. Συγκεκριμένα είπε στον Focus Sport:

Σχετικά με την φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ: "Την φετινή προσπάθεια θα τη χαρακτήριζα απολύτως έντιμη και θεάρεστη. Δουλειά που γίνεται με μεράκι και πολύ όρεξη. Με μπροστάρη φυσικά τον Μπάνε Πρέλεβιτς, την πείρα του Καραμπέρη, το χρήμα που εξασφαλίζει ο κύριος Κατσιώρης μέσα από τα διάφορα events που διοργανώνει στο Παλατάκι, τις πόρτες που μας ανοίγει ο κύριος Γαλατσόπουλος με τις γνωριμίες του, αλλά και ένα φοβερό προπονητή, φτιάχνουμε μια ομάδα διοικητική με φοβερή χημεία. Θα έλεγα πως συνεννοούμαστε με τα μάτια πλέον αφού γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι πάρα πολύ δουλεμένη από τον προπονητή μας, ο οποίος καθημερινά ξοδεύει πάρα πολλές ώρες, ώστε να κάνει την ομάδα να παρουσιάζει αυτό το εκπληκτικό μπάσκετ. Το γεγονός ότι παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο αγωνιστικά δεν είναι αποτέλεσμα συγκυριών, αλλά ατελείωτων ωρών δουλειάς.

Κακά τα ψέματα όμως, με μια διοίκηση Πρωτοδικείου, όπως η δική μας, δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τα στενά αυτά όρια στα οποία κινούμαστε. Έχουμε να αποπληρώνουμε και το άρθρο 99, επομένως μεγάλο μέρος των εσόδων φεύγει για να καλυφθούν οι δόσεις του συγκεκριμένου άρθρου.

Είμαστε από τις ομάδες, που η ULEB παρακαλά να βρούμε κάποιον επενδυτή, αφού πληρούμε πολλές προϋποθέσεις. Έχουμε το μεγαλύτερο ιδιόκτητο γήπεδο της Ευρώπης, πολύ κόσμο, μπασκετούπολη, αεροδρόμιο. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ ελκυστικός, αλλά υπό άλλες συνθήκες, που έχουν να κάνουν φυσικά με την άφιξη κάποιου επενδυτή".

Σχετικά με τον κόσμο που δε βοηθά αρκετά με την παρουσία του: "Δώσαμε 1.300 διαρκείας φέτος και πολλές φορές ούτε αυτοί έρχονται στο γήπεδο. Το είπα και παραπάνω, μια διοίκηση Πρωτοδικείου πολλές φορές όσο και να προσπαθεί, δε μπορεί να δώσει όραμα στον κόσμο.

Οι νεαροί φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. ηλικίας 18-19 ετών δε μπορούν να πάρουν όραμα δυστυχώς αν δεν υπάρχει κάποιος επενδυτής, ούτε να συμβιβαστούν με το γεγονός πως η τρίτη θέση αποτελεί ταβάνι. Από την άλλη αισιοδοξώ αρκετά, καθώς βλέπω μεγαλύτερους σε ηλικία, ΠΑΟΚτσήδες που πρόλαβαν τη μεγάλη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. και γεύτηκαν μαζί της πολλές χαρές και λύπες να επιστρέφουν σιγά σιγά, γεγονός που με χαροποιεί αρκετά".

Για με την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά δρώμενα της ΚΑΕ: "Η αλήθεια είναι πως όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν κοντά μας και μας βοήθησε με πολλούς τρόπους. Από εκεί και πέρα δεν ξέρει κανείς τι σκέφτεται και πώς θα δράσει από δω και πέρα. Για μένα θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα μπάσκετ να εμπλακεί ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς γνωρίζει ήδη καταστάσεις και πράγματα, αλλά γνωρίζει πολύ καλά και τον κόσμο της ομάδας. Θα κουμπώσει δηλαδή αρμονικά σε αυτό το οικοδόμημα που πλέον αποπνέει υγεία. Και φυσικά να μη ξεχνάμε πως στο μπάσκετ μπορείς με πολύ λιγότερα χρήματα από το ποδόσφαιρο να φτιάξεις ομάδα που να πρωταγωνιστεί παντού".

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που αναβλήθηκε: "Από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν ημερομηνίες διαθέσιμες, ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι άλλη μέρα. Εμείς την ερχόμενη Τετάρτη έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι εντός έδρας με την Καρσίγιακα, την οποία αν κερδίσουμε προκρινόμαστε κατά 99% στην επόμενη φάση, επομένως θα συνεχίσουμε να έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Υπάρχει και το παιχνίδι κυπέλλου πάλι με τον Παναθηναϊκό στις 22 Δεκεμβρίου. Από την άλλη, μέχρι στιγμής, η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία για το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι στις 20 Δεκεμβρίου. Δε ξέρουμε ακόμη τι θα συμβεί".

Διαβάστε ακόμη...