Οι αποφάσεις για τους νεαρούς

Με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν να πλησιάζει, οι αποφάσεις αναφορικά με τους παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί έχουν παρθεί, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ενημερωθεί.
Πηγή: sentragoal.gr
Οι αποφάσεις για τους νεαρούς

Η πλέον αμφίρροπη «μάχη» ήταν αυτή ανάμεσα στον Φάνη Τζανδάρη και τον Κώστα Παναγιωτούδη, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να δίνει συνεχώς ευκαιρίες μέχρι και στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Ιντερ και στους δυο, προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα παραμείνει. Αρχικά ο Τζανδάρης έδειξε να βγαίνει νικητής, όμως ο Παναγιωτούδης ζήτησε να πάρει νέες ευκαιρίες κάτι που έγινε. Πλέον δεν αποκλείεται να έχουμε... ισοπαλία και να παραμείνουν αμφότεροι στο ρόστερ.

Οι Στέλιος Πόζογλου και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν θα μείνουν στην επαγγελματική ομάδα, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα παραχωρηθούν δανεικοί, καθώς λόγω ηλικίας έχουν το περιθώριο να αγωνιστούν και τη νέα σεζόν στην Κ20, κάτι που είναι το πλέον πιθανό να συμβεί. Οι Κρίστι Κιόσε και Στέφανος Πολύζος θα παραχωρηθούν στον Αιγινιακό. Αμφότεροι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο και στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι μέσα από τα παιχνίδια που θα πάρουν στη δεύτερη κατηγορία θα μπορέσουν να δείξουν την αξία τους.

Ο Δημήτρης Πόποβιτς ζήτησε άδεια προκειμένου να δοκιμαστεί στην Μπρέσια και τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα περιμένουν να δουν αν η ιταλική ομάδα θα ενδιαφερθεί για τον βραχύσωμο εξτρέμ.

Διαβάστε ακόμη...