Οι όροι του deal ΠΑΟΚ-Γιόνι Κάστρο και ο ρόλος της Γουλβς στη μεταγραφή

Aπό skgsports.gr:Ο Γιόνι Κάστρο αναμένεται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (26/1) να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, έχοντας νωρίτερα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Γουλβς.
Πηγή: skgsports.gr
Οι όροι του deal ΠΑΟΚ-Γιόνι Κάστρο και ο ρόλος της Γουλβς στη μεταγραφή

Οι «λύκοι» θα συνεχίσουν να πληρώνουν στον Ισπανό μπακ μέρος του πλουσιοπάροχου συμβολαίου, που έληγε τον Ιούνιο του 2025, καλύπτοντας ένα μέρος των ετήσιων απολαβών του, καθώς στον ΠΑΟΚ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, με συνολικές απολαβές ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ.

«Ο Τζόνι έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το καλοκαίρι του 2025, κάτι που τον καθιστά εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο, αν και όχι τεράστιο. Η ξεκάθαρη επιλογή που έχει αυτή τη στιγμή, αν επιλέξει να την πάρει, είναι να πάει στον ΠΑΟΚ.

Θα πάει ως ελεύθερος, καθώς δεν θα μπορούσε η Γουλβς να ακυρώσει το συμβόλαιό του. Εάν επέλεγε να το κάνει, θα έπρεπε να αποζημιώσει τον Τζόνι.

Η πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο Τζόνι να πάει στον ΠΑΟΚ, να υπογράψει συμβόλαιο εκεί και να μην είναι πια παίκτης της Γουλβς, αλλά με λιγότερα χρήματα συγκριτικά με αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του με τη Γουλβς.

Όμως, η Γουλβς θα συνεχίσει να πληρώνει μέρος αυτών των μισθών και να τους συμπληρώνει βασικά, ως κίνητρο για να φύγει. Μακροπρόθεσμα, η Γουλβς θα εξοικονομήσει χρήματα, γιατί δεν θα πληρώνει όλους τους μισθούς του ποδοσφαιριστή», αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «molineux.news», που εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την αγγλική ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (25/1) συνέντευξης Τύπου, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Μπράιτον, ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Γκάρι Ο΄Νιλ, σχολίασε τη μεταγραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή, λέγοντας:

«Ο Γιόνι είναι κοντά σε ένα deal που θα είναι καλό για εκείνον, γιατί θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Όλοι θυμούνται πόσο φανταστικός παίκτης ήταν για το κλαμπ.

Αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα επιστρέψει πίσω στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν βλέπω άλλους παίκτες να φεύγουν κι αν δεν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα, δεν θα προσθέσουμε κάποιον στο ρόστερ», κατέληξε ο τεχνικός των «λύκων».

Διαβάστε ακόμη...