Ρεπόρτερ Θέλτα στο SDNA: «Ο Ράφα Μπενίτεθ σκέφτηκε τον Γιόνι Ότο στο φετινό παζάρι του Ιανουαρίου»

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Βίκτορ Λόπεθ (Television de Galicia – Radio Galega) δίνει την είδηση μιλώντας στο SDNA, με επίκεντρο τις σκέψεις που έκανε ο νυν κόουτς της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ, σχετικά με την προοπτική επιστροφής του 29χρονου ποδοσφαιριστή στο Βίγκο στο φετινό χειμερινό παζάρι, ενώ παράλληλα σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του Ισπανού άσου που στρίβει το τιμόνι προς την Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ρεπόρτερ Θέλτα στο SDNA: «Ο Ράφα Μπενίτεθ σκέφτηκε τον Γιόνι Ότο στο φετινό παζάρι του Ιανουαρίου»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Γιόνι Ότο στην Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος ακραίος μπακ και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Γουλβς, αναμένεται την Παρασκευή (26/1) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να μπει το...βουλοκέρι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ.

Το SDNA έπειτα απ΄τον Αργεντινό τεχνικό, Γκουστάβο Οναίντια με τον οποίο «συγκατοίκησε» για δύο χρόνια ο Γιόνι Ότο στην Θέλτα, πήρε το report κι από έναν δημοσιογράφο που ασχολείται με την ομάδα του Βίγκο για τον Ισπανό δεξιό πλάγιο αμυντικό κι εν δυνάμει ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο Βίκτορ Λόπεθ (Television de Galicia – Radio Galega) έδωσε την είδηση με επίκεντρο τις σκέψεις που έκανε ο νυν κόουτς του ισπανικού κλαμπ, Ράφα Μπενίτεθ σχετικά με την προοπτική επιστροφής του Ότο στο Βίγκο στο φετινό χειμερινό παζάρι, ενώ παράλληλα σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του Ισπανού άσου.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επισημάνω για τον Γιόνι Ότο είναι πως παρότι δεξιοπόδαρος, τα περισσότερα παιχνίδια συνολικά στην καριέρα του τα έχει κάνει ως αριστερός μπακ.

Oνυν τεχνικός της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ, σκέφτηκε την επιστροφή του Ότο στην Θέλτα στο φετινό παζάρι του Ιανουαρίου, αλλά υποχώρησε για δύο λόγους.

Ο πρώτος ήταν επειδή έψαχνε καθαρόαιμο αμυντικό και ο Γιόνι έπαιξε σε αρκετά ματς κι ως εσωτερικός μέσος με την Γουλβς στην Premier League τα τελευταία χρόνια.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο ο Μπενίτεθ δεν προχώρησε, ήταν λόγω αμφιβολιών για τους τραυματισμούς του Ότο...» τόνισε αρχικά ο Βίκτορ Λόπεθ και πρόσθεσε σχετικά με την θητεία του Ότο στην ομάδα του Βίγκο:

«Όσο ήταν στην Θέλτα, έπαιζε πάντα στην άμυνα .Εδώ εμφανίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ήταν ένας εξωστρεφής παίκτης που ήθελε να ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα εκτός Ισπανίας. Για αυτό και ζήτησε να πάει στην Αγγλία και την Γουλβς».

Όσο για το αγωνιστικό προφίλ του Γιόνι Ότο και τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν σκοράρει συχνά, αλλά έχει μεγάλη πρόσβαση στην αντίπαλη περιοχή και συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην επιθετική ανάπτυξη.

Αν δεν έχει τραυματισμούς, τότε είμαι σίγουρος πως θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...