Σάγκι: Όταν ο ρέφερι του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός τραυματίστηκε από ρίψη μπουκαλιού (vid)

Το SDNA γράφει για το συμβάν που θέλει να ξεχάσει ο 32χρονος διαιτητής, Ρόχιτ Σάγκι του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (28/1), όταν σε αγώνα για το νορβηγικό πρωτάθλημα βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος μετά από ρίψη αντικειμένου.
Πηγή: sdna.gr
Σάγκι: Όταν ο ρέφερι του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός τραυματίστηκε από ρίψη μπουκαλιού (vid)


Ο 32χρονος Νορβηγός διεθνής διαιτητής, Ρόχιτ Σάγκι ο οποίος ανήκει στην Α΄ κατηγορία της UEFA ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (28/1).

Ο Σάγκι είχε κάνει πέρυσι (24/3/2023) ντεμπούτο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, στο Γιβραλτάρ-Ελλάδα. Επίσης, είχε σφυρίξει και το ΠΑΟΚ-Λίνκολν 2-0 στο Conference League.

Εάν υπάρχει ένα περιστατικό, το οποίο ο νεαρός διαιτητής θέλει να ξεχάσει, τούτο έλαβε χώρα τον Μάιο του 2023 μετά την λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της Στάμπαεκ και της Βαλερένγκα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1.

Ο Σάγκι την στιγμή που κατευθυνόταν στη φυσούνα δέχθηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι στο πρόσωπο με συνέπεια να ζαλιστεί και να σωριαστεί στο έδαφος.

Όπως αποδείχθηκε ένας 14χρονος εκτόξευσε το αντικείμενο από κοντινή απόσταση, με τον Νορβηγό διαιτητή να αιφνιδιάζεται και πέφτει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

«Είναι κάτι που πάντα ελπίζεις πως δεν θα συμβεί. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πάθεις όταν αποχωρείς από τον αγωνιστικό χώρο, είτε είσαι παίκτης, είτε διαιτητής.

Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ψυχαγωγήσουν τους θεατές και κάνουν την δουλειά τους. Εμείς ως διαιτητές προσπαθούμε να τηρήσουμε τους κανονισμούς. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και είναι κρίμα όταν αποχωρείς από το γήπεδο να δέχεσαι ένα χτύπημα από αντικείμενο.

Είναι ακόμη πιο ντροπή, όταν εκείνος που το ρίχνει είναι κάτω από 18 ετών. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα 14χρονο αγόρι. Πέταξε το κουτάκι με μεγάλη ταχύτητα και νιώθω πόνο», είχε δηλώσει ο ο Σόγκι, ο οποίος ακόμη θυμάται το θλιβερό περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη...