«Ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για Μάρκος Αντόνιο» - Διαψεύδει η πλευρά του Βραζιλιάνου!

Ιταλοί και Βραζιλιάνοι διατηρούν «ζεστό» το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον Μάρκος Αντόνιο με διάφορα ρεπορτάζ - Διαψεύδει η πλευρά του Βραζιλιάνου, κάνοντας λόγο για fake news.
Πηγή: sdna.gr
«Ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για Μάρκος Αντόνιο» - Διαψεύδει η πλευρά του Βραζιλιάνου!

Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσίευμα από την Βραζιλία αποκάλυπτε το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον Μάρκος Αντόνιο, υπογραμμίζοντας πως η εν λόγω υπόθεση είναι ανοιχτή από το 2022. Μεταξύ άλλων, τόνιζαν πως είναι προσωπική επιλογή του Τίτε!

Σκυτάλη πήρε ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, σημειώνοντας πως η ομάδα της Βραζιλίας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο, χωρίς όμως περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πίσω στην Βραζιλία, με τους συμπατριώτες του Μάρκος Αντόνιο να παραθέτουν λεπτομέρειες αναφορικά με τα «θέλω» της Λάτσιο δεδομένου πως ο βραχύσωμος χαφ αποκτήθηκε ως δανεικός από την ιταλική ομάδα. Όπως σημειώνουν, «η Λάτσιο χρειάζεται ρευστό και δεν θέλει να τον παραχωρήσει στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο ως δανεικό. Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση και η Λάτσιο ζητά επτά εκατομμύρια ευρώ».

Σε επικοινωνία που είχε το SDNA με τους εκπροσώπους του Μάρκος Αντόνιο, διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για fake news. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει -πλέον- το χρόνο τους στους ασπρόμαυρους, έχοντας αφήσει πίσω του τα δύσκολα...

Διαβάστε ακόμη...