Πρόταση της Χετάφε στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για νέο - τριετές - συμβόλαιο!!

Από sdna.gr: Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό - παρασκηνιακό ρεπορτάζ για το «χαρτί» που έριξε στο τραπέζι το ισπανικό κλαμπ, με επίκεντρο την επέκταση της συνεργασίας με τον διεθνή Σέρβο χαφ που...κυκλοφορεί στα μέρη μας.
Πηγή: sdna.gr
Πρόταση της Χετάφε στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για νέο - τριετές - συμβόλαιο!!

Το όνομα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς «παίζει» σταθερά από το περασμένο καλοκαίρι στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Εσχάτως μάλιστα υπήρξαν και κάποια δημοσιεύματα σε ελληνικά media, σύμφωνα με τα οποία ο διεθνής Σέρβος χαφ της Χετάφε φέρεται να βρίσκεται (και) στην ατζέντα του Παναθηναϊκού.

Το SDNA«σκάλισε» επί ισπανικού εδάφους για τον 28χρονο μέσο κι όπως μας μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, το τάιμινγκ που διανύουμε κι έξι μήνες πριν από τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου, η Χετάφε βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα την επέκταση της συνεργασίας κι όχι την πώλησή του Μαξίμοβιτς.

Παρεμπιπτόντως, ο τεχνικός της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς (φωτ.) τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παραμονής του Μαξίμοβιτς τον οποίο θεωρεί πολύτιμο...γρανάζι της μηχανής και πολύτιμη μονάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

getafe

Κάτι άλλωστε που πιστοποιείται κι από τα 19 («γεμάτα») 90λεπτα χρόνου συμμετοχής που έχει προσφέρει ο Ισπανός κόουτς στον Μαξίμοβιτς σε 19 ματς της φετινής La Liga.

Πάμε τώρα και στο οικονομικό ρεπορτάζ της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η πρόταση που κρατά στα χέρια του ο Μαξίμοβιτς από την Χετάφε για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, προβλέπει νέο τριετές συμβόλαιο, με 800.000 ευρώ φιξ ετήσιες αποδοχές.

Όσα δηλαδή και τα χρήματα που προβλέπει για την φετινή χρονιά το τρέχον – κλιμακούμενο - συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς με την Χετάφε.

Ο αστερίσκος και το...ψαλίδι του 40%

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προσφορά της Χετάφε προς τον Μαξίμοβιτς υπάρχει κι ένας αστερίσκος, σύμφωνα με τον οποίο εφόσον στην επόμενη τριετία η Χετάφε υποβιβαστεί στην La Liga 2, τότε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα εισπράττει το 60% των χρημάτων του νέου συμβολαίου (θα έχει δηλαδή μια μείωση της τάξεως του 40%) εφόσον συνεχίζει να παίζει στο ισπανικό κλαμπ.

nemmax

Επί της ουσίας, η Χετάφε προσφέρει μέσω του νέου συμβολαίου τη δυνατότητα στον Μαξίμοβιτς να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα που παίζει τα 5,5 τελευταία χρόνια κι έχοντας σταθερά πλέον τα (καθαρά) χρήματα (800.000 ευρώ) που λαμβάνει την φετινή χρονιά για τα επόμενα τρία έτη κι εφόσον το κλαμπ χτυπά...κάρτα στη La Liga την επόμενη τριετία (2024-27).

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως όπως έγραψε προ ημερών το SDNA, τα «θέλω» του Μαξίμοβιτς όπως αυτά περάστηκαν στις ενδιαφερόμενες ομάδες για την μεταξύ τους συνεργασία, τουλάχιστον μέχρι πρότινος κυμαίνονταν στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως για την υπογραφή συμβολαίου και με ορίζοντα καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη...