Τόμας Ζορν, στο κάδρο του ΠΑΟΚ για αθλητικός διευθυντής

Από sdna.gr: Το όνομα του 37χρονου Τόμας Ζορν παίζει δυνατά εντός του ΠΑΟΚ καθώς είναι το φαβορί για να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Δικέφαλο σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς λάβουν την οριστική απόφαση!
Πηγή: sdna.gr
Τόμας Ζορν, στο κάδρο του ΠΑΟΚ για αθλητικός διευθυντής

Εδώ και ημέρες υπάρχει κινητικότητα εντός του ΠΑΟΚ δεδομένου πως οι ασπρόμαυροι ψάχνονται για αθλητικό διευθυντή που θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες, σε ρόλο συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος και διοικητικής υποστήριξης.

Ο «εκλεκτός» προέρχεται από την αγορά της Ρωσίας, με τον 37χρονο Τόμας Ζορν να είναι ο υποψήφιος που φαντάζει επί του παρόντος το μεγάλο φαβορί.

Γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα οχτώ του χρόνια στην Μόσχα, προτού η οικογένεια του μετακομίσει στο Βερολίνο. Το πεδίο δράσης του, ωστόσο, εντοπίζεται στην Ρωσία καθώς εργάστηκε σε δυο ομάδες και συγκεκριμένα στην Σπαρτάκ και την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Συγκεκριμένα, από τις 14 Μαΐου του 2019 διετέλεσε sporting CEO στην Λοκομοτίβ μέχρι τον Ιούλιο του 2020 ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Σπαρτάκ στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Ο «εκλεκτός» είναι επιλογή της οικογένειας Σαββίδη με στόχο να ενισχύσουν και να θωρακίσουν τους ασπρόμαυρους δεδομένης της ανάγκης που εντοπίστηκε εντός του ΠΑΟΚ για περαιτέρω στελέχωση του club.

Από το καλοκαίρι και έπειτα, η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος στα μεταγραφικά θέματα αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το τμήμα σκάουτινγκ, κάτι που κατά κοινή ομολογία έχει αποδώσει, ωστόσο, υπάρχει μεγάλος όγκος και υποχρεώσεις που καθιστούν αναγκαία την ενίσχυση του υπάρχοντος «συστήματος».

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, ωστόσο, εδώ και καιρό υπάρχει στο μυαλό των ασπρόμαυρων και γι αυτό ήταν τους τελευταίους μήνες σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Τόμας Ζορν.

Αν αυτή η εξαιρετική σχέση με τον Ρωσογερμανό σφραγιστεί και επίσημα, τότε προσεχώς θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη...