Το γκολ του Εκόνγκ που κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε (vid)

Από sdna.gr : Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη νίκη του με 1-2 στη Deutche Bank Park, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τον ακριβή λόγο ακυρώθηκε - Η απορία του Νιγηριανού στόπερ.
Πηγή: sdna.gr
Το γκολ του Εκόνγκ που κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε (vid)

Ο εξαιρετικά αποτελεσματικός ΠΑΟΚ νίκησε την Άιντραχτ στην Deutche Bank Park με 1-2, σε ένα παιχνίδι που σκόραρε και τρίτο γκολ αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή, ο οποίος σφύριξε την ώρα που ο Εκόνγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος κέρδισε φάουλ από τα αριστερά της επίθεσής του, ο Τάισον ανέλαβε την εκτέλεση και βρήκε τον Εκόνγκ στην περιοχή, με τον Νιγηριανό στόπερ να σκοράρει για το 1-3. Εκείνη την στιγμή όμως, ο «άρχοντας» της αναμέτρησης, Νταμιάν Σιλβέστρζακ, σφύριξε χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, ακυρώνοντας το γκολ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν δόθηκε οφσάιντ, καθώς ο βοηθός δεν σήκωσε την σημαία του, με την πιο λογική εξήγηση να είναι ένα επιθετικό φάουλ εντός περιοχής του Μπράντον, το οποίο όμως δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, όπως φαίνεται και από το video του SDNA.

Ο Τροστ Εκόνγκ, εξέφρασε την απορία του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter για τον λόγο που ακυρώθηκε η κεφαλιά του.

Η ίδια απορία υπήρξε και στην μετάδοση της COSMOTE TV, με την γερμανική παραγωγή να μη δίνει ποτέ το ριπλέι της φάσεις.

Δείτε την επίμαχη φάση

Διαβάστε ακόμη...