Πρώτη φορά, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστούν στο ίδιο ευρωπαϊκό γήπεδο!

Από "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook": Είσαι ένα ταπεινό γηπεδάκι 500 θέσεων στο Ζάγκρεμπ. Από το 1987 που χτίστηκες, δεν έχεις γνωρίσει κάποια μεγάλη συγκίνηση. Έχεις πιάσει αράχνες, μέχρι και η Mladost που σε έχει για έδρα έχει πιάσει αράχνες στη φανέλα της.
Πηγή: Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook
Πρώτη φορά, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστούν στο ίδιο ευρωπαϊκό γήπεδο!

Και ξαφνικά, έρχεται ο ΠΑΟΚ. Και διαλύει τη Mladost 0-3 και ξαραχνιάζει όλο το γήπεδο. Ταρακουνιέσαι. Λες «να μην μας ξανατύχει τέτοιο πράμα». Φεύγει η ανδρική σου ομάδα για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης και τι σου τυχαίνει; Έρχεται η γυναικεία του ΠΑΟΚ. Να ξαραχνιάσει ό,τι άφησαν οι προηγούμενοι.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα ενός τμήματος θα αγωνιστούν στο ίδιο ευρωπαϊκό γήπεδο όχι απλώς την ίδια σεζόν, αλλά με διαφορά μίας εβδομάδας.

Αύριο, στο «Dom Odbojke Bojan Stranic» του Ζάγκρεμπ, το γυναικείο βόλεϊ θα δώσει το πρώτο του ματς για την πρόκριση στους 8 του Challenge Cup κόντρα στη Dinamo Zagreb, ελπίζοντας να φέρει το ίδιο σκορ με τους συναδέλφους του ανδρικού -που περιμένουν τη Mladost μία μέρα αργότερα στο Παλατάκι για να της ξαραχνιάσουν και τη φανέλα.

Διαβάστε ακόμη...