Χιόνι και κρύο στη Φρανκφούρτη – Πάνω από 6.000 ΠΑΟΚτσήδες στο «Waldstadion»

Το SKGsports σας μεταφέρει σημερινές εικόνες από την πόλη της Φρανκφούρτης, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (30/11 – 22:00) θα παιχθεί η πρωτιά του 7ου ομίλου στο Europa Conference League ανάμεσα στην Άιντραχτ και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: skgsports.gr
Χιόνι και κρύο στη Φρανκφούρτη – Πάνω από 6.000 ΠΑΟΚτσήδες στο «Waldstadion»

Η πόλη της Φρανκφούρτης από το πρωί της Τρίτης (28/11) είναι ντυμένη στα λευκά. Φτάνοντας στην πόλη βλέπεις παντού χιόνι εκτός, φυσικά, από τους δρόμους που είναι πεντακάθαροι και ανοικτοί για τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία.

Με το θερμόμετρο να χαϊδεύει τους 0 βαθμούς Κελσίου και την υγρασία από τον ποταμό Μάϊν να αποτελεί πρόβλημα, οι Έλληνες που είναι από απόψε στη Φρανκφούρτη έκαναν δίχως πρόβλημα βόλτες στο ιστορικό κέντρο, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια υπαίθρια μεγάλη αγορά και είναι στολισμένο με Χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπιόνια.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στη Φρανκφούρτη, με την ομάδα του Λουτσέσκου να ολοκληρώνει την προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη. Οι μόνοι που θα βρεθούν σίγουρα αύριο το βράδυ στο «Waldstadion» είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 21.00 (ώρα Ελλάδας).

Σ' ότι αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οδικές εκδρομές ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (28/11) από τη Θεσσαλονίκη και ο κύριος όγκος των Ελλήνων φιλάθλων αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Πέμπτης (30/11) στη Φρανκφούρτη.

Η τοπική Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, αν και η ειρηνική συνύπαρξή τους στη Θεσσαλονίκη πριν και μετά το πρώτο παιχνίδι δείχνει πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τους Έλληνες φιλάθλους.

Η κόντρα των οργανωμένων οπαδών της Άιντραχτ είναι με την αστυνομία εξ ου και τα επεισόδια πριν από τον αγώνα με τη Στουτγάρδη, αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι ο ακριβής αριθμός των φίλων του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν την Πέμπτη (30/11) στο πλευρό της ομάδας του Λουτσέσκου.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια, σχεδόν 3.000, που επίσημα πήραν από την Άιντραχτ, ωστόσο οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πολλοί περισσότερους από 6.000 Έλληνες οπαδούς στις κερκίδες του «Waldstadion».

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης:

Διαβάστε ακόμη...