Το τουρνουά της ζωής του για τον Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ

Από forzaonline.gr: Για την πιο σπουδαία ποδοσφαιρική εμπειρία στη μέχρι τώρα καριέρα του είναι έτοιμος ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, μια και θα συμμετάσχει με την Κ-17 της Πολωνίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων, που διεξάγεται στην Ινδονησία από χθες και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.
Πηγή: forzaonline.gr
Το τουρνουά της ζωής του για τον Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ

Ο 17χρονος κεντρικός χαφ του ΠΑΟΚ (φέτος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στη Σούπερ Λιγκ 2 και σε άλλα τόσα με την Κ-19) συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή της Πολωνίας, που εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάρη στην πολύ καλή πορεία (έφθασε μέχρι τα ημιτελικά) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού στα γήπεδα της Ουγγαρίας.

Η παρέα του Σνάουτσνερ κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 11.00 κόντρα στην Ιαπωνία. Τρεις ημέρες μετά θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη, ενώ στις 17 του μηνός θ' αγωνιστεί κόντρα στην Αργεντινή. Την πρόκριση για τη φάση των «16» θα εξασφαλίσουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε έναν από τους έξι ομίλους και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...