Τάκολα στο SDNA: «Είμαι εκστασιασμένος από την "τεσσάρα" στον Ολυμπιακό, ΠΑΟΚάρα για πάντα»

Ο παλαίμαχος σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα μίλησε στο SDNA για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4, 5/11), τονίζοντας πως είναι εκστασιασμένος, αλλά και πως ο «Δικέφαλος» μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Το τέταρτο γκολ ήταν απίστευτο, φανταστικό».
Πηγή: sdna.gr
Τάκολα στο SDNA: «Είμαι εκστασιασμένος από την "τεσσάρα" στον Ολυμπιακό, ΠΑΟΚάρα για πάντα»


Ο Μίρκο Τάκολα δεν κρύβει το δέσιμο του για τον ΠΑΟΚ εκφράζοντας σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για τον σύλλογο.

Ο παλαίμαχος στόπερ, ο οποίος αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στον «Δικέφαλο» (Ιούλιος 1998 – Ιανουάριος 2000), παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Conference League.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σχολίασε στο SDNA την σπουδαία επικράτηση επί του Ολυμπιακού με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητα να φτάσει ακόμη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.


«Τι μπορώ να πω για αυτή την εμφάνιση; Είμαι πολύ χαρούμενος. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί πετύχαμε τέσσερα γκολ στην έδρα του Ολυμπιακού. Νιώθω εκστασιασμένος από αυτή τη νίκη και με τα τέσσερα γκολ, αλλά είμαι βέβαιος πως είναι εκστασιασμένοι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ελπίζω πως η ομάδα μετά από αυτή την μεγάλη νίκη απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για το μέλλον.

Γιατί να μην είναι ο ΠΑΟΚ η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα; Δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημa».

Ο Μίρκο Τάκολα, παράλληλα αναφέρθηκε στο SDNA και στην μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια στο τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ.

«Το τέταρτο γκολ ήταν ένα πραγματικό διαμάντι, είναι απίστευτο, φανταστικό! Τι ενέργεια έκανε ο Κωνσταντέλιας... Αγαπώ πολύ αυτό τον σύλλογο, τους οπαδούς του, τα χρώματα της ομάδας, το μαύρο και το άσπρο. Αγαπώ οτιδήποτε σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν σημαντικός για την καριέρα μου, την ζωή μου και την οικογένεια μου. Η εποχή που ζούσα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου στους φίλους του ΠΑΟΚ. Για πάντα ΠΑΟΚάρα».

Διαβάστε ακόμη...