ΜΜΕ Πολωνίας: Η σκληρή κριτική, η Εθνική και ο Κεντζιόρα

Από paok24.com : Η Πολωνία δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κι έχοντας παίξει κι ένα παιχνίδι περισσότερο, φιγουράρει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην 3η θέση του 5ου Ομίλου στα προκριματικά του Euro 2024.
Πηγή: paok24.com
ΜΜΕ Πολωνίας: Η σκληρή κριτική, η Εθνική και ο Κεντζιόρα

Έχοντας παίξει 6 παιχνίδια, η Αλβανία είναι πρώτη με 13 πόντους κι ακολουθεί η Τσεχία 11, με την Πολωνία να έχει 10 με ένα ματς περισσότερο, κάτι που προκαλεί προβληματισμό.

Την ίδια στιγμή, στο στόχαστρο των ΜΜΕ βρίσκονται και πολλοί παίκτες της Εθνικής, με τον Τόμας Κεντζιόρα να είναι ένας από αυτούς που δέχονται έντονη κριτική, ακόμη και για τη θέση που αγωνίζεται.

“Είσαι 29 χρονών, κλήθηκες για πρώτη φορά στην Εθνική της Πολωνίας πριν από οκτώ χρόνια, παίζεις σε μία ομάδα της Ευρώπης, αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είσαι βασικός. Αυτή, είναι η περιγραφή του Τόμας Κεντζιόρα, που αγωνίζεται στην ομάδα εδώ κι οκτώ χρόνια. Όταν πήρε την ευκαιρία να παίξει ως βασικός, από δύο διαφορετικούς προπονητές, δεν την αξιοποίησε. Είναι σίγουρα ένας παίκτης με αξία που δεν μπορείς να τον αφήσεις εκτός αποστολής, αλλά μοιάζει… ανήμπορος να κρατήσει μία θέση στην ενδεκάδα“, αναφέρεται σε ιστοσελίδα της χώρας κι είναι παραπάνω από ξεκάθαρο, πως το κλίμα δεν είναι και το πιο ιδανικό…

Διαβάστε ακόμη...