Κωνσταντόπουλος: «Θέλει προσοχή η Χαρτς στην Τούμπα – Πιο... δεμένος φέτος ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που διατηρεί το ποδοσφαιρικό...χαρτοφυλάκιο του στην Σκωτία (προπονητής τερματοφυλάκων στην Ayr United) κι άριστος γνώστης του βρετανικού ποδοσφαίρου, καταθέτει στο SDNA το προσωπικό report για τις «Καρδιές» και τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
Κωνσταντόπουλος: «Θέλει προσοχή η Χαρτς στην Τούμπα – Πιο... δεμένος φέτος ο ΠΑΟΚ»

Η...καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει το βράδυ της Πέμπτης (31/8) στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος καλείται να υπερασπιστεί ενώπιων των οπαδών του τη νίκη (2-1) που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι με την Χαρτς στο Εδιμβούργο και να «κλειδώσει» έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης για την φάση των ομίλων του Conference League.

Οι «Καρδιές» ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για να τα παίξουν όλα για όλα, αντιμετωπίζοντας ως...τελικό τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής τους, Φράνκι ΜακΑβόι.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ή αλλιώς "Dimi" όπως τον «βάπτισαν» στην Αγγλία, είναι ένας...δικός μας ποδοσφαιράνθρωπος που εργάζεται στην Σκωτία, διαθέτει report για την Χαρτς και μίλησε στο SDNA για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Ayr United, με πλούσια καριέρα στο Νησί τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του, αποτελεί άριστο γνώστη του βρετανικού ποδοσφαίρου.

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης έπειτα από το 1-2 του πρώτου αγώνα στο Εδιμβούργο.

Την Χαρτς την περιμένει μια δύσκολη και...καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα κι αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν κι έχουν προετοιμαστεί ο προπονητής και οι παίκτες της...» τόνισε αρχικά ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ και της Κέρκυρας και πρόσθεσε:

παοκχαρτς

«Παρά ταύτα ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί. Η Χαρτς χρειάζεται προσοχή αφού θα τα δώσει όλα και θα παίξει επιθετικά για να ανατρέψει την ήττα που γνώρισε στο πρώτο ματς.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ κοντρολάρει τον ρυθμό όπως έκανε στο Εδιμβούργο εκτός από ένα 15λεπτο στο β΄ημίχρονο τότε θα είναι το μεγάλο φαβορί για την να πρόκριση σε συνδυασμό και με την νίκη του στο πρώτο ματς».

- Για τον τρόπο παιχνιδιού της Χαρτς στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Εξαρτάται από τον αντίπαλο. Όταν αγωνίζεται κόντρα στις μεγάλες ομάδες της Σκωτίας, όπως είναι η Σέλτικ και η Ρέιντζερς, παίζει πιο κλειστά και ψάχνει μέσω αντεπιθέσεων το γκολ.

Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έπειτα από την ήττα της στο πρώτο ματς είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει το γκολ.

παοκχαρτς2

Δεν θα παίξει φουλ επίθεση, αφού πρέπει να προσέξει να μην δεχτεί γκολ, αλλά όσο περνάει ο χρόνος θα βγαίνει ολοένα και πιο μπροστά.

Ο Σάνκλαντ είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της. Καλός φορ που έπαιζε παλιά στην ομάδα που εργάζομαι».

«Ήρεμος ο ΠΑΟΚ στο Εδιμβούργο, δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα»

- Για την γεύση που του άφησε η εικόνα του ΠΑΟΚ στο Εδιμδβούργο:

«Μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε τον αγώνα. Είχε ηρεμία στο παιχνίδι του και δεν επηρεάστηκε από την εχθρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Χαρτς σε ένα κλειστό γήπεδο.

zivko

Ήταν πολύ καλό που ισοφάρισε αμέσως μετά το γκολ της Χαρτς και είχε τον έλεγχο του αγώνα, με εξαίρεση ένα διάστημα 15-20 λεπτών στο β΄ημίχρονο».

«Ομάδα συνόλου ο ΠΑΟΚ - Ο Ζίβκοβιτς βρίσκεται σε φοβερή φόρμα»

- Για τον παίκτη ή παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα συνόλου. Σίγουρα ο Ζίβκοβιτς βρίσκεται σε φοβερή φόρμα και το έδειξε και στην Σκωτία με το γκολ που πέτυχε. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του ΠΑΟΚ.

zivkohearts

Μου αρέσει που ο Λουτσέσκου προσπαθεί να επιβάλει τον δικό του ρυθμό στα ματς με πολλές εναλλαγές στις πλευρές των παικτών και συνεχόμενα overlap.

Θεωρώ πως φέτος έχει πιο κατάλληλους και είναι πιο...δεμένος για να παίξει το στιλ παιχνιδιού που θέλει».

Διαβάστε ακόμη...