Πρόεδρος Μπεσίκτας: «10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μουλέκα»

Από sdna.gr : Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τζάκσον Μουλέκα φιγουράρει και στον Τύπο της Τουρκίας, με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, να μιλά ανοιχτά για τις απαιτήσεις του. Απαιτήσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ!
Πηγή: sdna.gr
Πρόεδρος Μπεσίκτας: «10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μουλέκα»

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν δεν έχουν οι υποψήφιοι «μνηστήρες» την διάθεση να καταθέσουν δέκα εκατ. ευρώ για τον Μουλέκα.

Σε δηλώσεις του στο τούρκικο «Fil Goal», υπογράμμισε πως: «Δεν θα διαπραγματευτούμε για την πώληση του Τζάκσον Μουλέκα. Πόσα θέλουμε για να τον παραχωρήσουμε; Αν μας φέρουν δέκα εκατομμύρια ευρώ, θα επιτρέψουμε στον Μουλέκα να φύγει».

Η περίπτωση του 23χρονου Κονγκολέζου μεσοεπιθετικού της Μπεσίκτας αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ και εξ αρχής γνώριζαν πως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, ωστόσο, με αυτά τα νούμερα, δεν τίθεται καμία συζήτηση από τους Θεσσαλονικείς.

Οι δηλώσεις του προέδρου έρχονται πάντως να «κουμπώσουν» στα... θέλω του προπονητή της Μπεσίκτας, Σενόλ Γιουνές, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει και σχεδιάζει να τον κρατήσει παρά τα μεταγραφικά σενάρια.

Διαβάστε ακόμη...