Επιβεβαιώνει το περιβάλλον Νάρεϊ για Αλ Καλίτζ: «Είμαστε σε συζήτησεις»

Από sdna.gr : Από το περιβάλλον του Κάλεντ Νάρεϊ επιβεβαιώνονται οι συζητήσεις με την Αλ Καλίτζ και το μόνο που απομένει είναι να «κλειδώσει» το deal με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαιώνει το περιβάλλον Νάρεϊ για Αλ Καλίτζ: «Είμαστε σε συζήτησεις»

Από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» η υπόθεση ενδιαφέροντος της Αλ Καλίτζ για τον Κάλεντ Νάρεϊ, ήταν σαφές πως ήταν αρκετά προχωρημένο καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη κινητικότητα των εκπροσώπων του στη Σαουδική Αραβία.

Με γνώμονα πως ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά του ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αυτό με την Χαρτς, τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι άνθρωποι του Κάλεντ Νάρεϊ προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους, υπογραμμίζοντας πως οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα.

Λίγες ώρες μετά το «διπλό» του Δικεφάλου στη Σκωτία, επιβεβαιώνεται πλέον ανοιχτά από το περιβάλλον του Γερμανού εξτρέμ πως «είμαστε σε συζητήσεις» και η υπόθεση οδηγείται στην τελική της ευθεία καθώς στο τραπέζι έχουν πέσει και νούμερα που αφορούν ακόμη και την Φορτούνα Ντίσελντορφ που θα εισπράξει περίπου 200.000 ευρώ από το deal του ΠΑΟΚ με την Αλ Καλίτζ δεδομένου πως διατηρεί το 10% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Απομένει να «κλειδώσει» και επίσημα το deal των δύο ομάδων προκειμένου ο Κάλεντ Νάρεϊ, με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, να ετοιμάσει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε ακόμη...