Ο Ρογκαβόπουλος… βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει τον Χάρισον: «Ταλαντούχος παίκτης, εξαιρετικός χαρακτήρας»

Από sdna.gr: Η απόκτηση του Άντριου Χάρισον από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε αίσθηση στους φίλους του Δικεφάλου, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσιες παραστάσεις από το ΝΒΑ.
Πηγή: sdna.gr
Ο Ρογκαβόπουλος… βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει τον Χάρισον: «Ταλαντούχος παίκτης, εξαιρετικός χαρακτήρας»

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην τούρκικη Μερκεζεφέντι, έχοντας συμπαίκτη τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Αμφότεροι αποτέλεσαν βασικά κομμάτια της ομάδας σε μια γεμάτη χρονιά, με τον Έλληνα άσο να έχει 15,5 πόντους κατά μέσο όρο και τον Αμερικανό γκαρντ 11,3 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο διεθνής φόργουορντ, πλέον της Μπασκόνια, μίλησε στο SDNA για τον πρώην συμπαίκτη του, αναλύοντας κάποια κομμάτια του παιχνιδιού του και αποκαλύπτοντας πως τον συμβούλεψε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Βοηθάει την ομάδα και τους συμπαίκτες του τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ και μπορεί να συνεισφέρει και στο σκορ αλλά και να δημιουργήσει.

Είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλήσαμε πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ και είναι χαρούμενος που έρχεται στην Ελλάδα. Του είπα πολύ καλά λόγια για τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα και πιστεύω πως θα περάσει τέλεια» σχολίασε αρχικά ο Ρογκαβόπουλος.

Και για το ποια θέση από τα γκαρντ ταιριάζει περισσότερο στον Χάρισον, είπε: «Η θέση του εξαρτάται ανάλογα και με το ρόστερ που έχει μια ομάδα. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις, εγώ θα τον... έβαζα πρώτα στο «2» να πάρει ρυθμό και μετά στο «1».

Ενώ, για το δυνατό του στοιχείο επισήμανε: «Είναι πολύ καλός στο να τρυπάει τις αντίπαλες άμυνες, στις διεισδύσεις και έχει πολύ καλά τελειώματα και σουτ».

Και κλείνοντας σημείωσε: «Μακάρι να μπορούσα να τον δω κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα είναι δύσκολο. Του εύχομαι υγεία και τα καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...