Το αντίο του Μπότο στον ΠΑΟΚ: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς» (pic)

Από sdns.gr:Το δικό του μήνυμα μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ έστειλε μέσω instagram ο Ζοζέ Μπότο, κάνοντας τον δικό του απολογισμό για τον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στον Δικέφαλο, με σημαντικές ατάκες.
Πηγή: sdna.gr
Το αντίο του Μπότο στον ΠΑΟΚ: «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς» (pic)

Επίσημη μορφή πήρε το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ζοζέ Μπότο, με τις δύο πλευρές να λύνουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, με ένα μακροσκελές μήνυμά του στα social media που διατηρεί, είπε το δικό του... αντίο στον σύλλογο και τον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας ότι αγάπησε πολύ τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη, αλλά βγάζοντας παράλληλα και... πικρία για το γεγονός ότι επί των ημερών του, ο Δικέφαλος δεν κέρδισε κάποιον τίτλο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η Θεσσαλονίκη είναι μία μοναδική πόλη με εκπληκτική ατμόσφαιρα και η αγάπη μαζί με το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχει ο σύλλογος. Ελπίζω μία μέρα η αγάπη τους για την ομάδα να είναι συνυφασμένη με την επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Παράλληλα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το προνόμιο που είχα να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους καθημερινά. Οι προσπάθειες απ' όλη την ομάδα, το τεχνικό τιμ αλλά και την διοίκηση, μαζί με τους γιατρούς, αναλυτές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, διατροφολόγους, ήταν ανεκτίμητης αξίας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που... δίνουν την καρδιά και την ψυχή τους για να κάνουν το κλαμπ όσο το δυνατόν καλύτερο κάθε μέρα.

ΠΑΟΚ, θα είμαι πάντα ένας από εσάς».

 

Διαβάστε ακόμη...