«Η Φενέρμπαχτσε τσεκάρει τον Μπράντονιτς»

Από thessports.gr: Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς βρίσκεται την λίστα της Φενέρμπαχτσε και η τουρκική ομάδα έχει παρακολουθήσει τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
«Η Φενέρμπαχτσε τσεκάρει τον Μπράντονιτς»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα sporx.com η Φενέρ συνεχίζει τις μεταγραφικές της αναζητήσεις και μετά την «βόμβα» με τον Εντίν Τζέκο θέλει να πάρει και έναν συμπατριώτη του, που συμμετέχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας μετά από μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β.

Ο Μπράντονιτς την περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β έγραψε εννέα γκολ και επτά ασίστ σε 20 συμμετοχές, έχοντας πάρει την ευκαιρία να βρεθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και να διεκδικήσει μια θέση στο ροστερ της, με το τουρκικό δημοσίευμα να τον βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Φενέρ.

«Μια νέα διεκδίκηση παίκτη φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο για την Φενέρμπαχτσε, που συνεχίζει ολοταχώς τις μεταγραφικές της προσπάθειες για να ενισχυθεί την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει καταγραφεί ότι η Φενέρ παρακολουθεί την περίπτωση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β πέρσι είχε εννέα γκολ και επτά ασίστ σε 20 παιχνίδια», αναφέρει μεταξύ αλλων το δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας.

Διαβάστε ακόμη...