«Λάμψη» ΠΑΟΚ στην ακαδημία Βιεϊρίνια - «Θέλω ακόμη να συνεχίσω» η ατάκα του Αντρέ (pics)

Από sdna.gr: Κοντά στα παιδιά της ακαδημίας «Αντρέ Βιεϊρίνια» βρέθηκαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και φυσικά ο Πορτογάλος αρχηγός, ο οποίος έδωσε και το στίγμα για τη δική του επόμενη ημέρα.
Πηγή: sdna.gr
«Λάμψη» ΠΑΟΚ στην ακαδημία Βιεϊρίνια - «Θέλω ακόμη να συνεχίσω» η ατάκα του Αντρέ (pics)

Με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στην ακαδημία «Αντρέ Βιεϊρίνια», ο Πορτογάλος μαζί με τους Τσαούση - Τσιγγάρα βρέθηκαν κοντά στα παιδιά, δίνοντας απαντήσεις και πολύτιμες συμβουλές για το μέλλον. Για την ακρίβεια βρέθηκαν απέναντι στους μπόμπιρες δεδομένου πως η ακαδημία φιλοξενεί από Κ6 μέχρι Κ17 και απαριθμεί περίπου 200 παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας από εξειδικευμένους προπονητές, όπως ο υπεύθυνος και τεχνικός της πρώτης ομάδας, Ανέστης Ασλανίδης.

Και επειδή... πως να κρυφτεί κανείς απ΄τα παιδιά, υπήρξαν και ερωτήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έδωσαν πολλές ατάκες.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδωσε το δικό του στίγμα για την επόμενη ημέρα, μιλώντας για την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ πως επιθυμεί να παραμείνει στη δράση για έναν ακόμη χρόνο: «Μετά από 18 χρόνια στο ποδόσφαιρο, εγώ θέλω ακόμη να συνεχίσω. Λόγω της εμπειρίας και της ηλικίας δεν με επηρεάζει πλέον η κριτική, παλαιότερα όταν ήμουν μικρός με επηρέαζαν όσα άκουγα και διάβαζα αλλά πλέον όχι...».

andre

Σε ερώτηση για την ομάδα που θα ήθελε να είναι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ απάντησε χαρακτηριστικά πως: «είμαι στην ομάδα που θέλω».

tsaousis

Από την πλευρά του, ο Μάριος Τσαούσης στάθηκε στα δύσκολα του επαγγέλματος, τονίζοντας πως: «Υπάρχει περισσότερη αποτυχία παρά επιτυχία. Στην αποτυχία, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην πέφτεις και όταν πετυχαίνεις να μην πετάς. Χρειάζεται μια ισορροπία και να βάζεις στόχους, να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος μέσα από αυτό».

123

Όσο για τη συμβουλή του Χάρη Τσιγγάρα; «Να κοιτάμε το σχολείο γιατί είναι σημαντικό, εγώ είμαι και φοιτητής. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν επίσης και άλλα πολλά σημαντικά πράγματα».

456

Διαβάστε ακόμη...