Παλεύει για το μπαμ στο γυναικείο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr : Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχει προκύψει σοβαρό θέμα με την αντίδραση των συνδέσμων κατά του νέου προπονητή, Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ, αναφορικά με κάποια ποσταρίσματά του με τον Μουσταφά Κεμάλ, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου συνεχίζουν τον μεταγραφικό προγραμματισμό.
Πηγή: thessports.gr
Παλεύει για το μπαμ στο γυναικείο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, κυνηγάει μία σπουδαία περίπτωση στην πάσα και αυτή αφορά την Σέρβα πασαδόρο, Σλάτζανα Μίρκοβιτς, μία από τις κορυφαίες στη θέση της αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη.

Φυσικά, η υπόθεσή της μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς πρόκειται για μία αθλήτρια με σπουδαίο βιογραφικό, υψηλό κασέ και εξαιρετική ηλικία (28), παρ’ όλα αυτά στον Δικέφαλο είναι διατεθειμένοι να το… κυνηγήσουν μέχρι το τέλος, τόσο με την επιμονή που θα δείξουν, όσο και με κάποια παραπάνω έξτρα χρήματα.

Η 28χρονη διεθνής αθλήτρια, ύψους 1,85μ. ξεκίνησε την καριέρα της από ομάδες της πατρίδας της πριν δοκιμάσει την τύχη της στο Αζερμπαϊτζάν.

Ακολούθησε η παρουσία της στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Chemik Police, στην Ιταλία με την Zanetti Bergamo και στην Τουρκία με την Eczacıbaşı VitrA.Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την CSM Volei Alba-Blaj.

Έχει κερδίσει πρωταθλήματα και κύπελλα σε Πολωνία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν και Σερβία, ενώ το 2022 αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια με την εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία έχει πανηγυρίσει δύο φορές και το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη...