Καρυπίδης: Στη Βουδαπέστη για το UEFA MIP και τον μεγάλο τελικό

Από paok24.com: Ο Χρήστος Καρυπίδης ολοκλήρωσε με επιτυχία το διετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα UEFA MIP και σήμερα, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και τον μεγάλο τελικό του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Καρυπίδης: Στη Βουδαπέστη για το UEFA MIP και τον μεγάλο τελικό

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, βρίσκεται όλες τις τελευταίες ημέρες στην Ουγγαρία, προκειμένου να παρακολουθήσει το τελευταίο part του ακαδημαϊκού προγράμματος της UEFA, μαζί με πρώην ποδοσφαιριστές που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο κι ολοκληρώθηκε το διετές πρόγραμμα UEFA MIP (UEFA Executive Master for International Players).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, περιελάμβανε επτά εβδομαδιαίες διαφορετικές συνεδρίες που πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με στόχο μια ολοκληρωμένη ανάλυση και διείσδυση στο χώρο της διαχείρισης του ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων, έδωσαν το "παρών" σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Κεντίρα, ο Βίντιτς, ο Χαμίτ Άλτιντοπ κι ο Πογκρέμπαν.

Ο Χρήστος Καρυπίδης θα παρακολουθήσει στη Βουδαπέστη και τον τελικό του Europa League μεταξύ της Ρόμα και της Σεβίλλης, για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, έχοντας παρακολουθήσει ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...