Δήλωση-σοκ Αυγενάκη, μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Θέλω να συνεχίσω και την επόμενη 4ετία στο Υπουργείο Αθλητισμού»

Απο sdna.gr: Ο κατά γενική ομολογία χειρότερος Υφυπουργός Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από τον τόπο ανακοίνωσε σε συνέντευξη του ότι θα ήθελε να παραμείνει και δεύτερη 4ετία στο πόστο του για να ολοκληρώσει το έργο του.
Πηγή: sdna.gr
Δήλωση-σοκ Αυγενάκη, μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Θέλω να συνεχίσω και την επόμενη 4ετία στο Υπουργείο Αθλητισμού»

Την επιθυμία να συνεχίσει το... θεάρεστο έργο του στο υφυπουργείο Αθλητισμού εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Τη στιγμή που σύσσωμη η αθλητική κοινότητα, εκτός βέβαια εκείνων που λαμβάνουν τις... έκτακτες επιχορηγήσεις του υφυπουργού, βρίσκεται στα κάγκελα με τα πεπραγμένα του εδώ και μία τετραετία, εκείνος δηλώνει ανερυθρίαστα στο "sportsfeed" πως:

«Θα ήθελα να συνεχίσω για να ολοκληρώσουμε, όπως σας είπα και νωρίτερα, τον κύκλο που ανοίξαμε στην πρώτη 4ετία, αλλά αυτό είναι στην απόλυτη διάθεση του πρωθυπουργού και μόνο. Εκείνος κρίνει, εκείνος αποφασίζει πού και πώς αξιοποιεί τον καθένα μας».

Παράλληλα σε ερώτηση για τον βαθμό που θα έβαζε ο ίδιος στον εαυτό του για όσα έπραξε στη θητεία του, απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει, αρκούμενος να πει ότι: «Δεν θα βαθμολογήσω εγώ τον εαυτό μου. Με αξιολογεί ο πρωθυπουργός, όπως όλους μας στην Κυβέρνηση και φυσικά οι πολίτες. Σε αυτούς λογοδοτούμε, εκείνοι μας κρίνουν,λ από αυτούς προερχόμαστε και για εκείνος εργαζόμαστε. Και ξέρω ότι θα το κάνουν και τώρα, σ' αυτή την κάλπη. Και ζητώ να το κάνουν αυστηρά...».

Διαβάστε ακόμη...