ΠΑΟΚ: «Φρένο» σε Νάρεϊ με φόντο τον τελικό Κυπέλλου

Από sdna.gr: Οριστικά εκτός τελικού τέθηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ κατόπιν απόφασης του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, αν και ο έμπειρος εξτρέμ αισθάνεται καλύτερα, δημιουργώντας μερική αισιοδοξία πως θα προλάβει το ματς Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: «Φρένο» σε Νάρεϊ με φόντο τον τελικό Κυπέλλου

Οι μέρες μέχρι τον τελικό Κυπέλλου επιβάλλουν διαχείριση και συγκεκριμένο πλάνο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών. Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ο Κάλεντ Νάρεϊ βρίσκεται στα... πιτς και απέχει από κάθε αθλητική δραστηριότητα δεδομένου πως εμφάνισε μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα. Ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει από την πρώτη ημέρα φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Ήδη ο Νάρεϊ έδειξε πως αισθάνεται καλύτερα και αυτό δημιούργησε μερική αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να προλάβει τον τελικό, αλλά εντός του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν καμία διάθεση να ρισκάρουν με την περίπτωσή του, βάζοντας σε προτεραιότητα την υγεία του αθλητή.

Με απόφαση του ιατρικού τιμ μπήκε φρένο στην όποια σκέψη να τεθεί στη διάθεση της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου δεδομένου πως θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για το πώς προέκυψε το πρόβλημα υγείας του. Πάντως, οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος από την έναρξη προετοιμασίας της νέας περιόδου...

Διαβάστε ακόμη...