Το αήττητο του Ζίβκοβιτς κόντρα στην ΑΕΚ!

Από paok24.com:Το αυριανό ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα, θα είναι αισίως το 13ο παιχνίδι στην καριέρα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς απέναντι στους "κιτρινόμαυρους" της Αθήνας!
Πηγή: paok24.com
Το αήττητο του Ζίβκοβιτς κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο απολογισμός του στα προηγούμενα 12; Οχτώ νίκες, 4 ισοπαλίας και καμία ήττα!

Πιο συγκεκριμένα, ως ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε βασικός και στην εντός έδρας νίκη των "Αετών της Λισαβόνας" κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2018-19, ενώ παρακολούθησε από τον πάγκο το "διπλό" στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-2!

Ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δε, ο Ζίβκοβιτς "μετράει" 7 νίκες και 4 ισοπαλίες, από τη στιγμή που λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στο φετινό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της Super League!

Στα 11 αυτά παιχνίδια, ο "Ζίλε" μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ, έχοντας σκοράρει ένα εκπληκτικό γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ στη νίκη με σκορ 2-0 στην Τούμπα, στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου της σεζόν 2020-21 και δύο τέρματα στη νίκη με σκορ 3-1, επίσης στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League της ίδιας χρονιάς!

Διαβάστε ακόμη...