Βασικός ο Φιλίπε Σοάρες απέναντι στον Ιωνικό (pic)

Από sdna.gr: Ο Φιλίπε Σοάρες παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς της 12ης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό - Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Πηγή: sdna.gr
Βασικός ο Φιλίπε Σοάρες απέναντι στον Ιωνικό (pic)

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μόνο τυχαία δεν ήταν η επανέμφανιση του Φιλίπε Σοάρες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιχειρεί να τον βάλει στην εξίσωση της ομάδας, κάτι που είδαμε και εμπράκτως με το χρόνο συμμετοχής που πήρε το Σάββατο, αντί του Αουγκούστο. Είχε προηγηθεί μια... κουβέντα ανάμεσα στους δύο που ήταν απαραίτητη μετά από πρωτοβουλία του Ρουμάνου τεχνικού.

Απέναντι στον Ιωνικό, ο Πορτογάλος ρίχνεται στην «μάχη με φανέλα βασικού! Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Ιβάν Νάσμπεργκ παίρνει την θέση του απόντος Κουλιεράκη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης.

Στα χαφ, ψήφο εμπιστοσύνης στον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος διατηρεί την φανέλα του βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου με παρτενέρ τον Αουγκούστο, αφήνοντας εκτός τον Ντάντας. Στο «δέκα» ο Φ.Σοάρες και στα άκρα οι Κωνσταντέλιας - Αντρίγια.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Διαβάστε ακόμη...